Új termékek az ELD Raktártechnika Kft. rugalmas ütközésvédelem kínálatában

2023.03.21.

ELD rugalmas ütközésvédelem

Az ELD Raktártechnika Kft. rugalmas ütközésvédelmi választéka minden munkaterületre kínál megoldásokat, legyen szó járművek, termékek vagy emberek mozgásáról.

Az állványok, a falak és polcrendszerek sérülései nemcsak komoly munkavédelmi kockázatot jelentenek, hanem jelentős anyagi kárt is okoznak. A javítás során a sérült elemeket cserélni kell, és az érintett területek akár hetekig is kihasználatlanul maradnak.

A klasszikus fém ütközésvédelemmel szemben a rugalmas műanyag ütközésvédelmi elemek elnyelik az ütközési energia nagy részét, és az ütközés után visszanyerik eredeti alakjukat. Komolyabb sérülés esetén a moduláris tervezésnek köszönhetően gyorsan és könnyen cserélhetők. A fém ütközésvédelemmel szemben nem korrodálódnak, időtállók és nem teszik tönkre a talapzatot. Ráadásul szebb, esztétikusabb képet adnak a raktárnak.

Új rugalmas üzközésvédelmi termékek

DOCK BUMPER

ütközésvédelem

Dokkolókapu védelmi rendszer a kamion dokkoló területekre telepítve. Megakadályozza a be- és kirakodás során a nehézgépjárművek dokkolásánál az ütközés által okozott károkat. Ez a védelem idő- és kopásálló.

HUG GATE

ütközésvédelem

Dokkoló- és rakodókapu védősorompó Megakadályozza a személyzet leesését a nyitott és felügyelet nélküli rakodóhelyek esetén. Kis tömegű, könnyen felemelhető, csuklórendszerrel van felszerelve, amely garantálja a sorompó biztonságos nyitását. Helytakarékos és minden rakodóterületre állítható 3m-ig.

ROD 120 DOUBLE

ütközésvédelem

Kétszintes védőkorlát, amely erős és rugalmas, alacsony hőmérsékletű, akár -30°C fokos környezetben is. Robusztus, alkalmas raklapos állványsor végek, falak és panelek védelmére. Növeli a kezelő biztonságérzetét, csökkenti az ütközések számát, balesetek előfordulását. Megakadályozza a fal sérülését. A profil lekerekített, végeken zárt, nincsenek éles végződései. Különböző hosszúságban kapható. A ragasztós rögzítőelemek a rendszer részei, teljesen rejtettek, így a védőkorlát alkalmas higiénikus, élelmiszeripari környezetre.

WARNING BAR

ütközésvédelem

A mennyezetre szerelt védőkorlát, amely figyelmezteti a targonca- és gépkocsivezetőket alacsony mennyezet vagy akadály esetén. Használatával elkerülhető az ajtók, rakodóterek, szerkezetek felső részeinek sérülése, amelyek helyreállítása nagyon költséges. Különböző hosszúságban kapható.

WARNING BAR INFORMATION SIGN

ütközésvédelem

A mennyezetre szerelt védőkorlát figyelmeztető táblával felszerelve felkelti a targoncavezetők figyelmét, illetve egyéb információk közlésére is alkalmas. Különböző hosszúságban kapható.

WARNING BAR LIGHT AND SOUND

ütközésvédelem

A Warning Bar/Light & Sound kettős akusztikus (102 dB) és világító riasztórendszerrel van felszerelve, amely akkor aktiválódik, amikor a vezető megüti a korlátot. Használatával elkerülhető az ajtók, rakodóterek, szerkezetek felső részeinek sérülése. Különböző hosszúságban kapható.

CAR STOP

ütközésvédelem

A kerékütköző célja a járművek kerekeinek megállítása, pozicionálása, elkerülve a véletlen ütközéseket. Lehetővé teszi a járműforgalom korlátozását, a parkolóhelyek és a gyalogátkelőhelyek kijelölését. A kerékütköző időjárásálló újrahasznosított gumiból készült, és a fényvisszaverő elemeknek köszönhetően jól látható a vezetők és a gyalogosok számára.

TRUCK STOP

ütközésvédelem

A kerékütköző célja a teherautók és nehézgépjárművek megállítása vagy pozicionálása a logisztikai központok és raktárak rakodási, manőverezési és parkolási területén. A kerékütköző időjárásálló újrahasznosított gumiból készült. A fényvisszaverő elemeknek köszönhetően jól látható a vezetők és a gyalogosok számára.

PED 90 GL REF

ütközésvédelem

Gyalogos megerősített korlát talajszíntű védelemmel, mely a mellette közlekedő targoncavillák esetleges behatása ellen nyújt védelmet. A jól látható szín lehetővé teszi a gyalogos területek könnyű azonosítását, csökkentve az ütközés kockázatát.

LINK 120/1, LINK 120/2, LINK 120/3

ütközésvédelem

LINK 120 innovatív gyalogos védőkorlát, mely közepes és nehéz gépjárművek közlekedési területekhez ajánlott. A vizszintes korlátelemek magassági poziciója a kívánt védelmi pozicióba állítható.

SOFT HUG

ütközésvédelem

Puha, könnyen felszerelhető tépőzáras oszlopvédelem. Az épületek és ipari üzemek oszlopait és teherhordó szerkezeteit körbefogja, ezáltal tompítja az esetleges ütközéseket. Vastagsága 50 mm, standard magassága 1800 mm. Különböző oszlopméretkhez rendelhető. Nem igényel külön rögzítést.

VISIPOLE, VISIBOARD

ütközésvédelem

A VISIPOLE védőoszlop jelzősapkával. Intuitív üzeneteket ad a személyzetnek és a járművezetőknek.

A VISIBOARD jelzősapka olyan tartozék, amely a rugalmas ütközésvédelem termékpalettájába integrálható, akár utólagosan is. A jelzősapkán található univerzális jelzések világos és intuitív üzeneteket adnak a személyzetnek és a járművezetőknek: veszélyhelyzeti, irányjelző vagy általános biztonsági figyelmeztetések. 360 fokban forgatható, 45 fokos szakaszokban.

SOFT BOLLARD

ütközésvédelem

Rugalmas oszlop, melyen jól látható fényvisszaverő csíkok helyezkednek el. Ideális kültéri létesítmények, közlekedési utak és parkolóhelyek kijelölésére. Véletlen ütközés esetén nem okoz kárt a járművekben. Ütközés után visszanyeri eredeti alakját. Könnyen telepíthető. Különböző színekben elérhető.
 

71 / 100
ELD Raktártechnika Kft.
2800 Tatabánya, Rákóczi Ferenc út 2.
+36-34-590-027