Colt termékek a Kingspan Light+Air divízióban

2023.04.04.

Colt termékek a Kingspan Light + Air divízióban

A magas minőségű fal- és tető szendvicspanelek területén világelső és a tőzsdén jegyzett Kingspan PLC 2020-ban felvásárolta a Colt cégcsoportot, amely a felvásárlást követően a Kingspan Light+Air divízió részévé vált.

A Colt cégcsoport termékeinek kizárólagos magyarországi képviseletét 2023. január 1. óta a Kingspan Ligh+Air divíziójához tartozó Essmann Hungária Kft. látja el.

A Kingspan, Essmann és a Colt termékei optimálisan egészítik ki egymást, ugyanazon épületen belül jól kombinálhatók és integrálhatók, ezáltal a cég ügyfeleinek több komfortot, gyorsabb befejezést, hatékonyabb energiafelhasználást és jobb tűzvédelmet tud biztosítani.

Az Essmann Hungária szakértelmét mi sem bizonyítja jobban, mint az a rengeteg referenciaprojekt, amit az elmúlt 27 év alatt sikerült kiváló minőségben megvalósítani. A vállalat komplex szolgáltatásai kiterjednek tervezési tanácsadásra, projektek teljes menedzselésére, valamint kiemelt figyelmet fordítanak a hő- és füstelvezető rendszerek karbantartására.

Az Essmann Hungária a jövőben is rendelkezésére áll azoknak a tervező, kivitelező és kereskedő partnereknek, akik Essmann és Colt termékekkel szeretnék megvalósítani beruházásaikat.

Kingspan_essmann_Colt
76 / 100
ESSMANN Hungária Kft.

Információ kérése:

Colt termékek a Kingspan Light+Air divízióban

1047 Budapest, Baross u. 99.
+3614120660