Generációváltás a piacvezető Condair Kft. ügyvezetői posztján

2023.11.06.

Új ügyvezető a Condair Kft nél 2022. októberétől új ügyvezetője van a világ egyik vezető páratechnológia vállalatának, a Condair Group magyarországi leányvállalatának. Kállai Gábor személyében egy mérnök és közgazdász végzettségű igazgatót neveztek ki a vállalat vezetésére, aki több multinacionális vállalatnál is töltött be vezető szerepet.

A korábban mérnöki és manageri pozíciókban tevékenykedő 36 éves szakember Kálmán Ákost váltja az igazgatói székben, aki 29 kereskedelemben eltöltött év után vonult nyugdíjba. A magyarországi leányvállalat megalapítása és stabilizálása, valamint a több évtizedes szakmai professzionalizmus köthető a volt ügyvezető nevéhez.

Kállai Gábor szeretné tovább vinni és fejleszteni a Kálmán Ákos által képviselt modern és energiatakarékos szemléletet Magyarországon, valamint a partnerközpontú hozzáállást. Véleménye szerint a precíz, energiahatékony páratartalom szabályozás elengedhetetlen a XXI. század ipari és lakossági épületeiben. A levegőben terjedő vírusok és baktériumok, mint például a SARS-CoV-2 koronavírus, terjedése jelentősen csökkenthető az emberi szervezet számára optimális 40-60%-os relatív páratartalom fenntartásával és nem mellékesen elkerülhető a szemszárazság, köhögés és rekedtség is

“Nagy izgalommal és elhivatottsággal csatlakoztam a párásítási technológiában piacvezető Condair cégcsoporthoz. Az új kihívás mellett, a rendkívül profi csapat és a megtapasztalt példátlanul magas szakértelem vonzott” – mondta el kinevezésével kapcsolatban Kállai Gábor.

Az értékesítői és mérnöki háttérrel is rendelkező, közgazdász, építőmérnök és termékmenedzser végzettségű szakember a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, valamint a győri Széchenyi István Egyetemen szerezte diplomáit. Fontosnak tartja a magas szintű szakemberképzést, kiemelte, hogy az egyetemekkel való együttműködésüket is szeretnék tovább erősíteni és további szakmai támogatást terveznek nyújtani a hazai felsőoktatás számára.

Az új igazgató célja megtartani a Condair Kft. vezető szerepét a párásítók, valamint a hibrid légnedvesítők piacán, ahol a vállalat évtizedek óta a legjobb eladási mutatókat éri el. Mint mondta, ennek hátterében a legmagasabb szintű technológia, kitűnő ár-érték arány, professzionális műszaki támogatás – tervezéstől egészen az üzemeltetésig – és egy országos szervizhálózat áll.

74 / 100
Condair Kft.

Információ kérése:

Generációváltás a piacvezető Condair Kft. ügyvezetői posztján

1119 Budapest, Fehérvári út 44 A/II. em.
+36 1 382-4580