A Vogelsang szennyvíztechnológiai virtuális bemutatóterme

2022.09.12.

Vogelsang_Virtualis_bemutatoterem_szennyviztechologia

A Vogelsang szennyvíztechnológiai virtuális bemutatótermében átfogó képet nyújt a szennyvízelvezetéshez és -kezeléshez kínált  aprítási és szivattyúzási megoldásairól.

A látogatók 360 fokos perspektívából ismerhetik meg a csatornákban és szennyvíztisztítókban használatos szivattyúzási, aprítási és dezintegrációs technológiákat. A különböző pontok megérintésével interaktívan ismerik meg a termékeket.

„Mivel a gyakorlati terméktapasztalat a vezető vásárok elmaradása vagy elhalasztása miatt az elmúlt években hiányzott, digitális bemutatótermünket a lehető legvalósághűbben alakítottuk ki” – mondja Carsten Wenner, a Vogelsang szennyvíz és biogáz marketingmenedzsere. Hozzáteszi: „A multimédiás tartalmak, például a videók és az animációk működés közben mutatják be megoldásainkat, és kiegészítik a digitális termékélményt.”

szennyvíztechnológia

Teljeskörű digitális információk a termékekről

A cég teljes szennyvízkezelési termékválasztékát bemutatja a virtuális bemutatóterem: a legnagyobb kapacitású csatornáktól  a legkeskenyebb aknákig alkalmazható XRipper szennyvízaprítótól az idegenanyag-leválasztóval ellátott RotaCut macerátoron át a dezintegrációs megoldásokig és alkatrészekig, mint például az XRipper szennyvízaprító egyedi Ripper rotorjai. A látogatók a dobozon kívül is gondolkodhatnak. A GL sorozat fogaskerék nélküli forgódugattyús szivattyújával és a RotaCut MXL macerátorral például olyan, a szenyyvízkezeléshez kapcsolódó felhasználási területekhez is találnak alkatrészeket, mint például szennyvíziszap-szállító vagy csatornatisztító járművek. A virtuális kiállítóteremben további információkra, például a szennyvízkezelésben sok problémát okozó nedves törlőkendők témájára mutató hivatkozások is megtalálhatók.

A virtuális bemutatóterem itt érhető el: www.vogelsang.info/int/wastewater-showroom

71 / 100
Vogelsang Magyarország Kft.

Információ kérése:

A Vogelsang szennyvíztechnológiai virtuális bemutatóterme

1037 Budapest Montevideo utca 3/A 2. em. 4.