ROTERRA esővízgyűjtő tartályok – Roto Hungary

ROTO esővízgyűjtő tartályok - Roto Hungary

A ROTO esővízgyűjtő tartályokat gyárt különböző célokra ROTERRA márkanéven. Az esővízgyűjtő tartályok természetbarát polietilén anyagból készülnek, statikájuk kiváló, sok merevítő bordával erősített, robosztus kialakításuk lehetővé teszi az esővíz szivárgásmentes, biztonságos földalatti tárolását.

A tartályok vízszintes vagy függőleges formában is kaphatók, és az esővíz földalatti vagy földfeletti tárolására is alkalmasak.

A ROTO műanyag esővíztartályait úgy fejlesztették ki, hogy azok jóval meghaladják a piac műszaki és szabályozási követelményeit, biztosítva ezzel az egyik legjobb víztároló megoldást.

A RoTerra csapadékvíztároló tartályok 500-65000 literes űrtartalmúak. Nagyobb hasznos térfogat érhető el több tartály összekapcsolásával. A föld alatti elhelyezett tartályok A / B terhelési osztályban kaphatók.

A ROTERRA tartályok jellemzői

  • Anyag: polietilén. Egy darabból készült 100% vízálló termék. Falvastagság: 8-14 mm.
  • Valamennyi tartály tetején tömítéssel ellátott zsanéros fedél található, amely biztosítja a vízzárást és a könnyű hozzáférést a tartály belsejéhez.
  • A kétoldali megerősítő bordák biztosítják a tartály stabilitását és a védelmét a magas talajvízzel szemben.
  • Az esővíztartályok használhatóak ivóvíz tárolására is, mivel speciális típusú polietilén – PE dowlex 2432 – alapanyagból készülnek.
  • A tartály teleszkópos hosszabbítója csavar alakú, ez lehetővé teszi a terepszinthez történő gyors és egyszerű beállítást. A hosszabbító méretei Ø600 x 400 mm.
  • A termék használat után 100% ban újrahasznosítható.
  • Az alapfelszereltség tartalmazza a teleszkópos hosszabbítót és a DN 600 méretű zsanéros nyílású fedelet.

80 / 100
Roto Hungary

Információ kérése:

ROTERRA esővízgyűjtő tartályok – Roto Hungary

(+36) 30 500 9003
Katalógus
Roto vízkezélesi megoldások - termékismertető