Zsírleválasztók és konyhatechnológiai berendezések – ACO Kereskedelmi Kft

Zsírleválasztó

Zsírleválasztó

Zsírleválasztó

Bármilyen állati vagy növényi eredetű (szerves) olajjal vagy zsírral szennyezett vizet zsírleválasztó előkezelő berendezésen kell keresztül vezetni. A leválasztás a fizikai fajsúly különbség alkalmazásával történik. A vízben található víznél nehezebb fajsúlyú összetevők a tartály ülepítő részében lemerülnek, míg a könnyebb fajsúlyú főleg ásványi eredetű összetevők felúsznak.

Az ACO szabadonálló zsírleválasztó berendezései teljes vagy részleges ürítéses változatban készülnek. A teljes ürítéses típusoknál a tartály tisztítása során annak tartalmát kiszippantják. A berendezések minden építési helyzethez idomulnak, kerek, ovális vagy osztott kivitelben is készülnek, ha esetleg a kis méretű ajtónyíláson át szállítható be csak a helyiségbe a zsírleválasztó. A különböző kiegészítő elemek és alkatrészek lehetőséget biztosítanak a fejlesztésre, bővítésre vagy akár az automatizálásra is. Az ACO zsírleválasztók elérhetők polietilénből vagy rozsdamentes acélból, és több felszereltségi fok közül választhatunk.

A részleges ürítésű – hordós – zsírleválasztók a fizikai fajsúly különbség elvén működnek. A működésük során a szétválasztott anyagok (zsír és iszap) különböző tartályokba kerülnek. A kivezető nyíláson keresztül távozik a megtisztított víz a csatornahálózatba. A berendezések készülhetnek polietilénből vagy rozsdamentes acélból, manuálisan indítható ürítésű illetve teljesen automata változatban is. A részleges ürítésű zsírleválasztókat olyan helyekre javasolt beépíteni, ahol a tartály ürítése más módon nem oldható meg.

71 / 100
ACO Kereskedelmi Kft

Információ kérése:

Zsírleválasztók és konyhatechnológiai berendezések – ACO Kereskedelmi Kft

2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos út 24.
Termékismertető
Szabadon álló, teljes ürítésű, műanyag tartályos zsírleválasztók
Termékismertető
Szabadon álló, teljes ürítésű, rozsdamentes acél tartályos zsírleválasztók
Termékismertető
Szabadon álló, részleges ürítésű, műanyag tartályos zsírleválasztók
Termékismertető
Szabadon álló, részleges ürítésű, rozsdamentes acél tartályos zsírleválasztók
Termékismertető
Mobil zsírleválasztók műanyagból és rozsdamentes acélból
Termékismertető
Földbe telepíthető műanyag tartályos zsírleválasztók
Termékismertető
Földbe telepíthető vasbeton tartályos zsírleválasztók
Termékismertető
Földbe telepíthető üvegszálerősítéses műanyag tartályos zsírleválasztók