A Xella Magyarország Kft. szakmai szolgáltatásai

2023.02.15.

A Xella vállalat nagy hangsúlyt fektet arra, hogy magas színvonalú szakmai szolgáltatásokat nyújtson, melyek a magánépíttetők részére díjmentesen igénybe vehetők, amennyiben a cég termékeit kívánják felhasználni a tervezett építkezés során.

Xella szolgáltatások építkezőknek

Anyagmennyiség-számítás

A szolgáltatás díjmentes igénybevételének egyetlen feltétele, hogy a magánberuházó Ytong, Silka, illetve Multipor termékek beépítése mellett döntsön családi háza építése vagy felújítása során. Az új otthon tervrajzát el kell küldeni a [email protected] központi e-mail címre, ahol a Xella tapasztalt kollegái elkészítik az építkezéshez szükséges anyagmennyiség-számítást. Az adatok a rendelhető mennyiségek megadásával kerülnek meghatározásra, ezért eltérhetnek a tényleges felhasználásra kerülő darabszámtól. Mindenképpen javasolt a mennyiségek ellenőrzése a kivitelezővel a végleges rendelés leadása előtt.

Xella szolgáltatások építkezőknek

Bemutó kőműves

A Xella termékekből elképzelt családi házak kivitelezésének indításához bemutató kőműves szolgáltatás is igénybe vehető. Az építkezés, illetve felújítás helyszínén a Xella lehetőséget biztosít arra, hogy a sok éves kivitelezési tapasztalattal rendelkező bemutató kőművesei jelen legyenek az építkezés indításakor, és a megvalósítás során. A mesterek célja, hogy segítsék a falazóelemek helyes beépítését.

Ezért igény szerint:

  • Gyakorlati bemutatót tartanak a különböző célszerszámok használatára.
  • Ismertetik a helyes falazásra vonatkozó kivitelezési fogásokat.
  • Segítik a kezdősor lerakásához kapcsolódó szakmai közreműködést.
  • Bemutatják a különböző habarcsterítési technikákat, illetve a megfelelő minőségű kötőanyag bekeverését és annak hatékony felhordását.
  • Átadják a kivitelezési tapasztalataikat, illetve ahol tudnak, ott segítenek.

Xella szolgáltatások építkezőknek

Mérnöktanácsadás

A Xella Magyarország Kft. nem csak a magánszemélyekre gondolt szolgáltatásainak kialakítása során. Nagyobb beruházás esetén a projekt bármely szereplője (magánépíttető, tervező, kivitelező) kérhet a vállalat munkatársaitól szakmai mérnöktanácsadást. Ez lehet gyártói helyszíni szemle, az építkezés helyszínén felmerülő kérdések gyártói egyeztetése vagy műszaki konzultáció egyaránt.

Mit jelent ez pontosan? A szolgáltatás tartalmazza:

  • A terveken szereplő szerkezeti megoldások gyártói véleményezését, műszaki alkalmasságának megítélését.
  • Az elvárásoknak megfelelő legoptimálisabb szerkezet kiválasztását.
  • Beépítési szaktanácsadást, alkalmazástechnikai utasításokat.
  • Az építés közben elkészült szerkezetek megfelelősségére vonatkozó gyártói véleményezést.
  • A már elkészült épületek esetén felmerülő esetleges hibák és okok feltárását, lehetőség szerinti javításaira tett javaslat megfogalmazását.

A projekt megvalósítása során a díjmentes szakmai szolgáltatások nagy hozzáadott értéket jelentenek a kiváló minőségű, környezetbarát termékek beépítése mellett.

75 / 100
Xella Magyaroszág Kft.

Információ kérése:

A Xella Magyarország Kft. szakmai szolgáltatásai

1139 Budapest, Forgách utca 11-13
06-80-69-69-00