Megújult a Xella Magyarország Kft. kreditpontos online oktatási rendszere

2022.12.08.

Megújult a Xella Magyarország Kft. kreditpontos online oktatási rendszere

A Xella Magyarország Kft. mindig nagy hangsúlyt fektetett tervezői képzésére. Már több mint 15 éve működik a cég építész-továbbképző oktatás sorozata, jellemzően személyes jelenléttel.

A kötelező kreditpontok összegyűjtése, mely a kamarai tagság egyik alapfeltétele, a világjárvány alatt az élő előadássorozatból áttevődött az online térbe. Mára ez a kényelmes, és időbeosztás szempontjából a legrugalmasabb oktatási mód továbbra is megmaradt. A vállalat alkalmazkodott ezekhez a megváltozott körülményekhez, weboldalán külön menüpontot szentel az építészek képzésére, ahol időbeli kötöttségek nélkül, ingyenesen hozzáférhető a tanfolyam.

A szakmai anyagok átlátható rendszerben, új formában, változatlanul professzionális tartalommal, gyorsan elvégezhetők. A kreditpont igazolása egy kötelezően kitöltendő tesztlap beküldése után kerül kiállításra. A tematikus oktatási anyagok megismerését követően a tesztlap könnyen és egyszerűen megválaszolható.,

A képzés elérhető: https://www.xella.hu/hu_HU/epitesz-oktatas

A továbbképzés és a kreditpont megszerzésének menete

  • jelezze részvételi szándékát (a kamarai igazoláshoz szükséges adatokkal) a központi [email protected] e-mail címen,

vagy

  • lépjen kapcsolatba a területileg illetékes területi vezetővel, akivel személyesen egyeztethet a képzés menetéről.

Az oktatási anyagok elsajátíthatók közvetlenül a honlapon megtalálható prezentációkból, vagy az illetékes területi vezető felkérhető, hogy tartson előadást a szakmai anyagokból – egy előre egyeztetett időpontban – online, vagy személyesen. Ily módon a szakmai bemutató során felmerülő kérdéseket azonnal meg is válaszolja. Az oktatási anyag megismerését követően ellenőrző tesztkérdéssort kell kitölteni.

A jelenlegi képzés kreditpont értéke: 1 pont

Témakör: Korszerű épületszerkezetek kialakítása, illetve építéstechnológiák bemutatása pórusbeton és mészhomok építőanyagokkal és ásványi hőszigetelő lapokkal.

A kérdőívet a területileg illetékes kolléga küldi el e-mailben vagy juttatja el személyesen.

A kreditpont igazolás a teszt kérdések megválaszolását követően, amennyiben a válaszok helyesek, szintén a területi vezető juttatja el e-mailben vagy személyesen. Amennyiben az építész az igazolás személyes átvétele mellett dönt, a vállalat egy apró figyelmességgel is kedveskedik részére, ezzel is megköszönve a részvételt az oktatáson.

kreditpont
75 / 100
Xella Magyaroszág Kft.

Információ kérése:

Megújult a Xella Magyarország Kft. kreditpontos online oktatási rendszere

1139 Budapest, Forgách utca 11-13
06-80-69-69-00