2022 MIPIM Awards: a világ legjobb épülete a Magyar Zene Háza – a talajvíz elleni védelemről a világ legfejletteb és legegyedibb szigetelőrendszere gondoskodik

2022.04.12.

A Magyar Zene Háza védelméről is Preprufe vízszigetelés gondoskodik

A GCP Applied Technologies szlogenje: „Védeni a világ legfontosabb építményeit”

A Preprufe® vízszigetelő rendszerre bízzák világszerte a legikonikusabb építmények védelmét is.

A GCP Applied Technologies több mint 30 éve támogatja az építészeket és a kivitelezőket az alépítmények vízszigetelésében.

1990 óta vezető szerepet töltenek be a megbízható Preprufe® vízszigetelő termékek. A Preprufe® vízszigetelő membránok olyan tömítéseket hoznak létre, amelyek minden irányban megakadályozzák a víz vándorlását a membrán és az építmény között. Ezek voltak az iparág első olyan előre felhelyezett membránjai, amelyek véglegesen kötődnek az alaphoz.

Mitől egyedi? – Bizonyított eredményesség

A szabadalmaztatott és a mai napig védett „Magasfokú Kötési Technológia™” segítségével a Preprufe® vízszigetelő rendszer védőgátat képez a szerkezet teljes élettartama alatt a bármilyen összetételű (savas, lúgos, szennyezett) talajvíz , gázok (radon, metán, széndioxid, stb) és a nedvesség ellen.

Preprufe-Plus_vízszigetelés

A Preprufe® membrán a szerkezet esetleges repedése esetén is – 3,25 mm repedéstágasságig – tökéletesen ép és vízzáró marad. Erre vonatkozóan egyedül a Preprufe® rendelkezik hiteles vizsgálati eredményekkel:

A Magyar Zene Háza védelméről is Preprufe vízszigetelés gondoskodik 11
víz

A Preprufe® az egyetlen olyan szigetelőrendszer, mely bizonyítottan együttdolgozik a szerkezettel ezáltal földrengésbiztos!

A Magyar Zene Háza védelméről is Preprufe vízszigetelés gondoskodik 10

A GCP műszaki szakértői a tervezési szakasztól a projekt befejezéséig a projektcsapatok rendelkezésére állnak

A GCP globális műszaki szakértői csapata elkötelezett amellett, hogy a projekt az elejétől a végéig zökkenőmentesen haladjon. A GCP globális kapcsolatokat, gyártási infrastruktúrát, a legjobb gyakorlatok ismeretét és az építőipar összetettségével kapcsolatos széleskörű tapasztalatot nyújt a nagy és kis projektekhez egyaránt.

A GCP földfelszín alatti vízszigetelési megoldásai védik az épületeket és az infrastruktúrát a világ legzordabb éghajlati viszonyai között.

Vállalkozóbarát, egyszerű beépítés a teljesítmény biztosítása és a projekt felgyorsítása érdekében

A mai vízszigetelési piacon számos rendszer hegesztést vagy mechanikusan rögzített átlapolásokat igényel. Ezek a módszerek nagy létszámú képzett személyzetet, hosszabb építési időt és speciális felszerelést igényelnek, ráadásul veszélyes és kellemetlen helyszíni körülmények kialakulásának lehetőségét is magukban hordozzák. A logisztikai kihívások mellett ezek a folyamatok általában kényesek is – az olyan gyakori munkahelyi kihívások, mint a por és a nedvesség könnyen eredményezhetnek helytelenül elkészített átlapolásokat és csomópontokat, amelyek pazarlóan költséges hosszú távú következményekkel járhatnak.

Ezzel szemben a Preprufe® Plus membrán minimális létszámú személyzettel is felhelyezhető, és a beépítéshez nincs szükség speciális felszerelésre. A beépítés egyszerű: a „kick-out” (lábbal kirúgós) kialakítás lehetővé teszi, hogy a munkások másodpercek alatt kiterítsenek egy tekercset. A ZipLap™ kettős ragasztóval ellátott szegélyek lehetővé teszik, hogy a tekercsek könnyen egymáshoz tapadjanak, és az adhéziós réteget úgy tervezték, hogy ellenálljon a helyszíni gyakori kellemetlen körülményeknek: a pornak, törmeléknek és nedvességnek.

A MIPIM Awards által a világ legjobb épületének megválasztott Magyar Zene Háza védelméről is világ legegyedibb vízszigetelő rendszere gondoskodik

A Magyar Zene Háza vasbeton lemeze alatt 5400 m2 Preprufe® 300R, az oldalfalakon 920 m2 Preprufe® 160R és 670 m2 Preprufe® 800PA védi tartósan az épületet a víz, pára és a különböző gázok (radon, széndioxid, metán) behatolásától.

A Magyar Zene Háza védelméről is Preprufe vízszigetelés gondoskodik 3
A Magyar Zene Háza védelméről is Preprufe vízszigetelés gondoskodik 3
víz
75 / 100
Isoprof Szigetelésforgalmazó Kft.

Információ kérése:

2022 MIPIM Awards: a világ legjobb épülete a Magyar Zene Háza – a talajvíz elleni védelemről a világ legfejletteb és legegyedibb szigetelőrendszere gondoskodik

1029 Budapest, József Attila útja 25.
Kapcsolattartó:
Nagy-Kriston Csaba
műszaki igazgató
+36-20-915-6047
Termékismertető
Preprufe® PLUS előre felhelyezhető vízszigetelő membrán; termékismertető