A VELUX tervezést segítő ArchiCAD könyvtári elemei

2022.11.24.

VELUX ArchiCAD könyvtár

A VELUX csomóponti rajzai mellett a vállalat legújabb fejlesztése az ArchiCAD könyvtári elemek gyűjteménye, amely szintén megkönnyíti a tervezőmunkát.

A VELUX célja, hogy segítse és megkönnyítse az építészek munkáját, amikor tereket terveznek közvetlenül a tető alatt. Ezt a célt szolgálják tervezést segítő digitális szolgáltatásai: a csomóponti rajzok, az ArchiCAD könyvtári elemek és a BIM object website is.

„A VELUX ArchiCAD könyvtári elemeinek segítségével az építész a teljes VELUX termékválasztékot fel tudja használni a tervezéshez a Magyarországon legelterjedtebb tervezőszoftverben. A szolgáltatás segítségével könnyedén ki tudja választani a számára megfelelő ablaktípust, az elérhető méreteket, anyagokat és üvegezést, valamint a tetőfedő anyaghoz illeszkedő burkolókereteket és a megfelelő árnyékolástechnikai termékeket is. Ráadásul az elkészült megoldások könnyen megjeleníthetőek 3D modellen és a látványtervezőben is. A szolgáltatás egyik legnagyobb előnye, hogy jelentősen megkönnyíti a termékkiírást, mivel a tervezés után csupán egy kattintás a tetőtéri ablakok és specifikációik kilistázása és átemelése a költségvetéstervező programba” – emelte ki az új fejlesztés előnyeit Biró András, a VELUX alkalmazástechnikai és műszaki szakértője.

Az ArchiCAD könyvtári elemei itt tölthetőek le

75 / 100
VELUX Magyarország Kft.

Információ kérése:

A VELUX tervezést segítő ArchiCAD könyvtári elemei

1031 Budapest, Zsófia utca 1-3.