3D-s videókon az OWA álmennyezet referenciái

Ismerkedjen meg közelebbről néhány elkészült OWA álmennyezet refenciával! 3D-s videók segítségével lépjen be az épületbe, tegyen egy virtuális sétát tetszése szerint!

Nézzen fel, válasszon egyet a beépült OWA rendszerekből, és és kattintson a kék iránypontra! További információkat kap a termékről, majd innen eljuthat annak műszaki adatlapjához, és angol és német nyelvű prospektusaihoz is. Kellemes időtöltést!

„7. emelet” – Az OWA cégközpont bemutatóterme, Amorbach

Az amorbachi OWA Tower legfelső, hetedik emeletén található a cég körpanorámás bemutatóterme. Hadi Teherani vezetésével a terméktervezőkből és belsőépítészekből álló csapat az egész emeletet a cég leginnovatívabb mennyezeti rendszereinek kiállítótermévé alakította.

Volksbank Kurpfalz, Heidelberg, konferenciaterem

A beépített OWA rendszerek nemcsak egyedi vizuális megjelenést kölcsönöznek a Volksbank konferenciatermének, hanem kellemes teremakusztikát is, ami különösen szükséges a diszkrét banki beszélgetésekhez.

Az üvegfátyollal kasírozott Sinfonia mennyezettel kiváló, 0,85-ös hangelnyelési értéket érhetünk el.

Az OWAconsult kollekcióba tartozó Selecta mennyezeti vitorlák felszerelésével a helyiségekben tovább javíthatjuk a kívánt „hallhatóságot”, azaz a beszédérthetőséget. A könnyű üveggyapotból készült kerek vitorlák 1,00-as hangelnyelési értékükkel az OWA A-osztályú hangelnyelői közé tartoznak, és egyszerűen, kötelek és mennyezeti rögzítők segítségével függesztik fel a kívánt helyekre.

Braunschweig, irodaépület

Egyszerű, elegáns megjelenés, kiváló teremakusztikával. A Brillianto fehér üvegfátyollal kasírozott mennyezet homogén felületet kínál nagyon jó ár-érték arány mellett. Az irodaházakban a megnyerő akusztika mellett többek között egyszerű és visszafogott kialakítása miatt használják.

A FreeStyle termékcsalád lamellái az egyéni hangsúlyozás igényét nyitott, nagyvonalú stílusérzékkel ötvözik.

A Selecta álmennyezeti vitorlák a formatudatosságot a munkakörnyezet magas akusztikai követelményeivel társítják. Az αw = 1,00 hangelnyelési értékkel rendelkező, könnyű üveggyapot abszorberekből készült exkluzív sorozat vitorlái hat feltűnő alapformában, fehér üvegfátyollal, vagy több színben, szövettel kasírozva kaphatók. Szabadon kombinálhatók, hogy kifejező geometriai formákat hozzanak létre, és számtalan lehetőséget nyitnak meg a kreatív akusztikai megoldásokhoz gyakorlatilag bármilyen konstrukcióban.

Középiskola, Dachau – oktatókonyha

A Sinfonia üvegfátyollal kasírozott mennyezetek alkalmasak az akusztikai szempontból legigényesebb helyiségek, például tantermek, folyosók és tárgyalók kialakítására. Itt ugyanis a kellemes design és az optimális beszédérthetőség egyszerre számít. A Sinfonia hangelnyelése igen meggyőző, és a kiegészítő színfelhordásnak köszönhetően még fehérebb, homogénen sima felületű.

Polgármesteri Hivatal Osnabrück- konferenciaterem

Akusztika, tűzvédelem és formatervezés egy mennyezeti rendszerben. Legyen szó éttermekről, előcsarnokokról, múzeumokról, galériákról, iskolákról, bevásárlóközpontokról, szállodákról vagy magánlakásokról, az OWAplan mindenhol jó benyomást kelt. Az OWAplan finom és nagyon finom vakolatszerkezetei tiszta eleganciát kölcsönöznek az osnabrücki városházi konferenciaterem mennyezetének, és kellemes teremakusztikát biztosítanak.

72 / 100
OWA – Odenwald Faserplattenwerk GmbH Magyarországi képviselet

Információ kérése:

3D-s videókon az OWA álmennyezet referenciái

2133 Sződliget, Széchenyi u. 23
Magyarországi képviselő:
+36 30 518-33-53
[email protected]