A Saint-Gobain Ecophon a S/ALON BUDAPEST kiállításon

2023.09.07.

Saint-Gobain Ecophon a SALON BUDAPEST kiállításon

A S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás az ország legnagyobb enteriőrdesign eseménye, amely az inspiráción túl kézzelfogható ötletekkel és konkrét megoldásokkal segíti az építkezés és felújítás előtt állókat, valamint a design- és lakberendezési tárgyak szerelmeseit.

7000 négyzetméteren több mint 100 teret – nappalikat, konyhákat, fürdő- és hálószobákat, gardróbot, teraszt, sőt még garázst és zeneszobát is – gondosan válogatott bútorokkal, burkolatokkal, világítástechnikai eszközökkel, dekorációkkal és műalkotásokkal rendeznek be, melyeket a látogatók kipróbálhatnak, lefoglalhatnak, vagy akár meg is vásárolhatnak a helyszínen.

Az Ecophon a S/ALON BUDAPEST kiállításon

A Saint-Gobain Ecophon olyan akusztikai termékeket és rendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz, amelyek az emberek jólétének és teljesítményének javításával hozzájárulnak a jó munkakörnyezet kialakításához. A vállalat „A sound effect on people” jelmondata a cég minden tevékenységében központi szerepet játszik.

Az Ecophon kiállított márkái

Ecophon fade®

Saint-Gobain Ecophon a SALON BUDAPEST kiállításon

Az Ecophon fade® Acoustic kiváló minőségű, monolit hatású akusztikus vakolatrendszer, amely hatékonyan elnyeli a környezeti zajt. A falakra és mennyezetekre spray technológiával felvitt akusztikus vakolat kiváló hangelnyelési tulajdonságának köszönhetően optimális akusztikus hatást nyújt nagy terekben is. Gyakorlatilag bármilyen felületre felvihető, beleértve az egyenes és íves mennyezeteket, merész szögeket és íves kupolákat.

Ecophon Clipso

Saint-Gobain Ecophon a SALON BUDAPEST kiállításon

Az Ecophon Clipso kötött, feszített szövet, amely alkalmazható falak és mennyezet burkolására. A folytonos megjelenés érdekében a szövetet a helyiség kerületéhez rögzített diszkrét profil feszíti ki. A látható felület kötött textilanyag, amely 15 féle színben és négy különböző szélességben érhető el. Egyedi színek is választhatók, a szövet felülete nyomtatható. A Clipso rendszer kiegészíthető világítással, akusztikus betéttel, így teljes vizuális és akusztikai élményt ad a belső térnek. A dekoratív záróprofiloknak köszönhetően a kivitelezése gyors és pormentes.

S/ALON BUDAPEST

Helyszín

Papp László Sport Aréna Budapest
Budapest XIV, Stefánia út 2.

Időpont

2023. szeptember 22-23-24.

76 / 100
Saint-Gobain Ecophon