Procontrol beléptető és munkaidő-nyilvántartó megoldások – Procontrol Elektronika Kft.

A Procontrol Kft. több mint 39 éve fejleszt, gyárt és forgalmaz beléptető, és munkaidő-nyilvántartó berendezéseket, változatos felhasználási területekre. A széles körű tapasztalat, a folyamatos fejlesztések, és a legmodernebb felületszerelt, integrált, távolról programozható mikroelektronika együttese teszi lehetővé a legrugalmasabb beléptető rendszerek gyártását, és az egyedi igények kialakítását.

A Procontrol beléptető rendszere

 • Testre szabható biztonságtechnikai rendszer
 • Meglévő eszközökkel összekapcsolható
 • Korlátlanul bővíthető (licenctől függően)
 • Könnyen kezelhető, rugalmas, többnyelvű kezelő felület
 • MS SQL adatbázison alapuló szoftver
 • Internetes távmenedzsment
 • Felhőszolgáltatásként is elérhető
 • GDPR adatmegőrzési szabályozásra felkészített rendszer
 • Integrálás alkoholszondás vizsgálóval, kamera rendszerrel, tűzjelző rendszerrel, intelligens kulcstároló rendszerrel
 • Adatkapcsolat bérszámfejtő szoftverrel, vállalatirányítás-rendszerrel
 • Rendeljen TITKOSÍTOTT, MÁSOLÁSVÉDETT rendszert telephelye, adatai és munkavállalói védelmében! Kiemelten magas biztonsági fokozatú RFID rendszer elérhető.

Referencia: Tigáz Zrt.

A Tigáz 26 telephelyén működik Procontrol gyártmányú beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszer. A rendszert naponta átlagosan 1800 személy használja

Integrálási lehetőségek

 • Intelligens kulcs- és értéktároló rendszerekkel (Procontrol Keysafe, ProxerSafe): az épület elhagyásának megakadályozása, ha nem adta le a napközben felvett kulcsokat (kulcs hazavitele ellen)
 • Alkoholszondás vizsgálóval: a Proxer80 alkoholszondával felszerelt fali beléptető és munkaidő-nyilvántartó terminál. Belépést csak józan állapotban engedélyezi, a pozitív eredményű alkoholvizsgálatról értesítést küld a felettesnek.
 • RFID kártyák mellett vagy helyett mobiltelefonok azonosítása NFC vagy Bluetooth technológiával
 • Integrálás videókamerás megfigyelő rendszerbe: indexelt képrögzítés minden belépésről
 • Integrálás tűzjelző rendszerrel: amennyiben a beléptetőrendszert összekötik az épület tűzjelző rendszerével, tűz esetén az ajtók nyithatóvá válnak
 • Épületen belüli helymeghatározás (személykövetés) aktív-RFID jeladók használatával
 • Egyéb célokra (fénymásoló engedélyezés vagy géphasználat engedélyezése) zsebes, vezérlővel integrált olvasók kihelyezhetők
 • Céges buszokon dolgozók regisztrálása (annak elkerülésére, hogy valaki duplán vegye igénybe a gépkocsis utazási támogatást és a dolgozói buszt is)
 • Proxercoffee RFID kártyás kávéautomata: A dolgozók RFID proximity belépőkártyájukkal, okostelefonjukkal tudnak kávét, ital fogyasztani. A rendszer gyűjti a fogyasztások adatait, így lehetővé teszi a havi elszámolást.

79 / 100
Procontrol Elektronika Kft.

Információ kérése:

Procontrol beléptető és munkaidő-nyilvántartó megoldások – Procontrol Elektronika Kft.

6725 Szeged, Cserepes sor 9/b.
+36 62 444-007
Termékismertető
Beléptető kapuk, forgóvillák
A Procontrol Kft. mint magyar gyártó termékeként elérhetőek az exkluzív kivitelű üvegszárnyas forgókapuk, lengőszárnyas kapuk, forgóvillák, forgókapuk, csúszószárnyas és lengőszárnyas kapuk, gyorskapuk és forgókeresztek. Az eszközök ellátják a személybeléptetés biztonsági funkcióját, miközben egyben presztízsnövelő tényezőt jelentenek egy irodaház előcsarnokában.
Termékismertető
Beléptető terminálok, olvasók
A Procontrol Kft. által kifejlesztett beléptető terminálok a beléptető kapukkal, forgóvillákkal vagy meglévő rendszerekkel együttműködve tökéletes, komplett megoldást jelentenek a beléptető rendszerek területén. A terminálok RFID transzpondereket (kártyák, kulcstartók, karkötők stb.), 33+ féle RFID szabványt, NFC eszközöket olvasnak, így meglevő kártyával rendelkező cégek rendszereibe is rugalmasan illeszthetőek. A rendszereink okostelefonos és Bluetooth beléptetést is támogatnak, jogosultságokat vizsgálnak és ajtókat vezérelnek. A letisztult formatervezésű, szép formájú terminálok ütés- és kopásálló anyagból készülnek.
Termékismertető
Fizetőkapus beléptetés, jegyértékesítés
A Procontrol Kft. fizetőautomatái, illetve a fizetőautomatával összekapcsolt beléptető kapui az ellenőrzött, fizetős beléptetést teszik lehetővé forgalmas helyeken, konferenciatermekben, illemhelyeken, szabadidő parkokban, arborétumokban stb. Az egyszerű 100 Ft-os érmével működő ajtónyitó eszközöktől a legmodernebb fizető parkolók érmét és bankjegyet elfogadó, visszajárót adó, PayPass bankkártyás automatáig megtalálja termékeink között az önnek megfelelő típust. Forint és euro elfogadás, magyar és angol nyelvű kijelzés. Beltéri és kültéri kivitelek elérhetők. Stand-alone, önálló szigetműködésű, illetve rendszerbe integrálható egységek is rendelhetőek. Elszámolást végző, NAV által elfogadott termékek, akár extra funkciókkal: pl. a kiadott jegy a pénztárnál levásárolható, proximity kártyás beléptetés, reklám futtatása a kijelzőn stb.
Termékismertető
Procontrol ProxerPark System (Automatikus fizető parkoló rendszer)
Sportlétesítmények, irodaházak, kamionparkolók, bevásárlóközpontok komplett fizető parkoló rendszere. Személyi beléptető, hotel rendszerekkel integrálható. A bejárati sorompónál jegykiadó automata (ParkTicketer) kerül felszerelésre, távozáskor a fizető automatánál (AutoPay) rendezheti az ügyfél a díjat, majd kihajtásnál a jegykezelő (ParkGate) készülék nyitja az autónak a kijárati sorompót. Vonalkódos vagy RFID bérletkártyás kivitelben is elérhető. Opciók: kedvezményadó rendszer, kamerás videó megfigyelő rendszer, törzsvendég rendszer, foglaltságjelző, parkolótérkép szabad/foglalt kijelzéssel.
Termékismertető
Procontrol ProxerNet épületfelügyeleti szoftver
A Procontrol Elektronika Kft. által kifejlesztett ProxerNet szoftver modulárisan felépülő épületfelügyeleti alkalmazás, mellyel a vállalat dolgozóinak beléptetése, munkaideje, gépjárművei beléptetése, a fizető parkolás felügyelete, ellenőrzött kulcsfelvétel, klímafelügyelet, épületautomatizálás, rendezvénybeléptetés és jelenlétregisztrálás, intelligens szünetjelzés, digitális kijelző és GPS órahálózat, RFID öltözőszekrényzárak kezelése, ügyfélhívás, és akár a gyártásirányítás is megoldható RFID proximity, biometrikus és egyéb elektronikus high-tech eszközök és számítógép segítségével.
CAD fájl
Procontrol beléptetőkapuk, 2D CAD rajzok
Tervezőirodáknak 2D CAD rajzok, segédletek, zip