Alumínium lemezek a BLECHA-tól

2024.06.19.

Fedezze fel az alumínium lemezek széles választékát, amelyek az építőipar és a gyártóipar különféle felhasználási területein alkalmazhatóak!

A BLECHA nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a sokszínűségre, hogy a legjobb megoldásokat kínálhassa projektjeihez.

Több mint 3 évtizedes alumínium-nagykereskedelemi tapasztalatával a BLECHA megbízható partner a kiváló minőségű alumíniumtermékek terén. Testreszabott megoldásokat kínál az Ön egyedi igényeinek megfelelően, a legmagasabb minőségi szabványokat tartva szem előtt.

Alumínium lemezek a BLECHA-tól

Tiszta alumínium lemezek

A tiszta alumíniumból készült lemezeket magas korrózióállóság és jó alakíthatóság jellemzi. Ideálisak az olyan alkalmazási területeken, ahol fontos a nagy anyagtisztaság, így például a vegyiparban vagy az élelmiszeriparban, illetve olyan környezetben való használatra, ahol követelmény a környezeti hatásokkal szembeni ellenállás.
Ezek a lemezek különösen alkalmasak dekorációs célokra valamint

Alumínium-magnézium ötvözetű lemezek

Az alumínium-magnézium ötvözött lemezeket a keménység és a könnyűség kombinációja jellemzi. Ez az ötvözet kiváló korrózióállóságáról ismert, és széles körben használják a tengeri iparágban és a járműgyártásban. Nagyra értékelik ezeket a lemezeket a tartósságuk és a nagy igénybevételű környezeti hatásokkal való ellenállóképességük miatt.

AlSi1MgMn lemezek

Az EN AW-6082 lemezek nagyon népszerűek hegesztési és korróziós tulajdonságaik miatt. Ez az ötvözet különösen alkalmas repüléstechnikai és építőipari használatra. A nagy szilárdsági mutató és a jó megmunkálhatóság ideális választássá teszi ezeket a lemezeket szerkezeti alkalmazásokhoz.

Gyémántmintás lemezek és bordás lemezek

A bordás lemezek más néven cseppmintás lemezként is ismertek. Ezek, valamint a gyémántmintás lemezek egyaránt csúszásmentes felületet biztosítanak, így ideálisak padlóburkolatokhoz és lépcsőkhöz ipari és közterületeken. Ezek a lemezek nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikusak is, így dekorációs célokra is ideálisak.

Perforált lemezek kerek és négyzet alakú lyukasztással

A kerek és négyzet alakú lyukasztással rendelkező perforált lemezek széles felhasználási területre alkalmasak az építészetben, gépészetben és szellőzéstechnikában. Ezek a lemezek nagy szilárdságúak, mégis könnyedek. A különböző lyukasztások kreatív tervezési és funkcionális megoldásokat tesznek lehetővé például szűrők, védőrácsok és dekorációs elemek kialaakításánál.

Porszórt lemezek RAL 9010 színben

Az egyik oldalon RAL 9010 színre porszórt lemezek további védőréteget és vonzó megjelenést biztosítanak. Ezek a lemezek különösen ellenállnak az időjárási hatásoknak, és ideálisak kültéri használatra.

Eloxált lemezek E6/C0 színben

Az E6/C0 egy oldalon eloxált lemezek robusztus és karcálló felületet kínálnak, amelyet elegáns megjelenés jellemez. Ezek a lemezek ideálisak belsőépítészeti felhasználásra, bútorgyártáshoz és dekorációs célokra egyaránt. Az eloxréteg egy további korrózióvédelmet biztosít, ezáltal meghosszabbítva a lemezek élettartamát.

82 / 100
Blecha Kft.
2423 Daruszentmiklós, Blecha utca 0490/5 hrsz.
+36 25 626-600