Alumínium és rozsdamentes csővezetékek élelmiszeripari és műanyagipari felhasználásra

2024.03.21.

Alumínium és rozsdamentes csővezetékek élelmiszeripari és műanyagipari felhasználásra

A BLECHA kiváló minőségű alumínium és rozsdamentes acél termékeket kínál szívó és szállítórendszerekhez.

A BLECHA megbízható partner a műanyag- és élelmiszeripar innovatív megoldásaiban. Választéka a szállítórendszerekhez szükséges alkatrészek széles skáláját öleli fel, amelyek kifejezetten a szívó és szállító rendszerek követelményeihez igazodnak.

A rozsdamentes acél alkatrészek választéka a rugalmasság, hosszú élettartam és az első osztályú minőség legmagasabb követelményeinek felel meg. A szármeghosszabbítással ellátott ívidomok, hegesztett T-idomok, elágazódarabok és Y-idomok csak néhány példa a kiváló minőségű kínálatból.

A 90°-os szármeghosszabbított ívidomok nemcsak stabil csatlakozást biztosítanak, hanem a korrozív környezettel szembeni ellenállóképességük is jelentős, így ideálisak az élelmiszeriparban való használatra.

A termékek a szívó szállítórendszerekben szétbontható csőcsatlakozásokat tesznek lehetővé, ugyanakkor magas szintű rugalmasságot és alkalmazkodóképességet biztosítanak.

A kínálatban található alumínium alkatrészek, mint például a 45°-os szármeghosszabbítású ívidomok és a STORZ szívócsatlakozó tökéletes választás a könnyed tömeget és robusztusságot igénylő alkalmazásokhoz. Ezek a termékek nemcsak könnyűek, de rendkívül tartósak is, így ideálisak a műanyagipar szívó szállítószalagjaihoz.

A kínálat messze túlmutat a könyökökön és a T-idomokon. A STORZ ABC csatlakozókulcsai, ankersínek, csőbilincsek kulcsfontosságúak a szívó és szállító rendszerek biztonsága és stabilitása szempontjából. Kérésre speciális termékek is elérhetőek, például üveg könyökök és rozsdamentes acél szűkítők.

76 / 100
Blecha Kft.
2423 Daruszentmiklós, Blecha utca 0490/5 hrsz.
+36 25 626-600
Termékismertető
Letölthető termékismertető - Alumínium és rozsdamentes csővezetékek