Fedezze fel az ipari padlók jövőjét a Concrix SuperFloor makrószállal!

2023.10.11.

Az Avers Fiber Kft. legújabb műanyagszálja betonok megerősítéséhez a Concrix SuperFloor makrószál. Ez a speciálisan kifejlesztett szál forradalmasítja az extrém igénybevételű ipari padlók és térbetonok megerősítését.

Concrix SuperFloor makrószál waberers ecser

Miért válassza a Concrix SuperFloor-t?

  1. Kivételes teljesítmény: A Concrix SuperFloor makrószál speciális geometriája és kialakítása révén magas műszaki paramétereket kínál, amelyeket statikai méretezés során figyelembe vehet.
  2. Az acél megerősítések alternatívája: A Concrix SuperFloor alkalmazásával az acél megerősítések részben vagy teljesen kiválthatóak, melyet statikai méretezéssel igazolt.
  3. Gyors és hatékony kezelés: A szálak kötegelése biztosítja a gyors, háromdimenziós eloszlást a beton keverési folyamatában, és a makroszál egyedien kezelt felülete hatékony tapadást biztosít a betonban. A szálak a szerkezet teljes térfogatában egyenletesen oszlanak el.
  4. Nagyobb tartósság és ellenállóság: A műanyag szállal erősített beton javítja az energiaelnyelési képességet, növeli a fáradási szilárdságot és javítja a vízzáróságot, ezáltal hosszú távú tartósságot és megbízhatóságot nyújt.
  5. Idő- és költségmegtakarítás: Az építkezés gyorsabb és költséghatékonyabb lesz a Concrix SuperFloor használatával.
  6. Alapanyaga sav- és lúgálló:  Agresszív környezetben és kültéren is alkalmazható.
  7. Esztétikus felületképzés: Speciális kialakítsának köszönhetően könnyen besimítható, így a szálak nem állnak ki a felületen. Ez a tulajdonság különösen fontos a beruházók számára, akiknek a projekt végén a megjelenés és a funkció is számít.

A Concrix SuperFloor-t a svájci Contec Fiber AG a legújabb piaci igényekre reagálva fejlesztette ki. Az ipari területeken használt speciális targoncák és magasraktározási polcrendszerek egyre nagyobb teherbírású ipari padlót követelnek meg. A Concrix SuperFloor makrószál műszakilag megfelelő megoldást kínál az ilyen magas igényeknek, és biztosítja a padló hosszú távú tartósságát és teljesítményét.

A megfelelő műszaki megoldáshoz vegye fel a kapcsolatot az Avers Fiber Kft. szakembereivel!
https://www.avers.hu/kapcsolat

Concrix SuperFloor makrószál
74 / 100
Avers Fiber Kft.
2541 Lábatlan, Rákóczi u. 286