Fenntartható és értékálló befektetés innovatív falazóelemekkel

2023.04.06.

Fenntartható és értékálló befektetés innovatív falazóelemekkel

Az Ytong falazóelemek használatával egyrétegű, energiahatékony, környezetbarát, korszerű falazatok építhetők, ezáltal a kiegészítő hőszigetelések idő- és költségvonzata megtakarítható.

Az Ytong pórusbeton ma már a „fehér tégla” szinonima kifejezéseként szerepel a köznyelvben. Természeténél fogva kiváló hőszigetelő, mert millió apró pórusba zárt levegőt tartalmaz, így egyes termékcsaládoknál kiegészítő hőszigetelésre sincs szükség. Emellett optimális nyomószilárdságú, A1-es tűzvédelmi osztályba sorolt, nem éghető, minőségi falazóanyag. Az Ytong elemek homogén anyagszerkezetéből adódóan a különböző csomópontoknál nem alakul ki hőhíd, így biztosítva az alacsony hőveszteséget és fűtési energiaszükségletet.

Kiváló hőszigetelő képességével – egy rétegben – egyedülálló a hazai falazóelem piacon, továbbá az építőanyagok között éllovasnak tekinthető a CO2-kibocsátás csökkentésében, az egészséges lakóklíma megteremtésében és a hosszú távú fenntarthatóság területén. Egyedüliként rendelkezik „Környezetbarát Védjegy” tanúsítással, amely igazolja a vállalat környezettudatos elhivatottságát. A vállalat célja, hogy megóvja a környezet értékeit, csökkentse tevékenysége ökolábnyomát, úgy, hogy minimalizálja a termékek előállítása során felmerülő károsanyag-kibocsájtás mértékét.

Fenntartható és értékálló befektetés innovatív falazóelemekkel

Elég egy réteg!

Az Ytong Lambda 37,5 cm falazóelemek használatával a követelményekhez képest is magasabb hőszigetelő képességű falakat (U=0,22 W/m2K) építünk úgy, hogy eközben nem generálunk – esetleg nem átgondolt kiegészítő hőszigetelés beépítésével – páratechnikai problémákat sem.

A vállalat fontos stratégiai jellemzője, hogy folyamatosan felméri az aktuális piaci igényeket, és ennek megfelelően reagál. Innovációs termékfejlesztés és gyártásoptimalizálás eredményeként kibővült az Ytong Lambda termékek kínálata a 45 cm vastagságú elemmel. Az Ytong Lambda 45 cm egyrétegű energiahatékony falszerkezet növeli a beruházás értékét, hisz már most megfelel a jövőre tervezett szigorodó energetikai előírásoknak (U=0,19 W//m2K).

Az Ytong Lambda 50 cm széles elemeivel már passzívházak mutatóihoz közelítő (U=0,16 W/m2K) hőszigetelő képességű falazatok építhetők egyetlen munkafolyamattal, ami a jelenlegi munkaerőhiányos időkben igen hasznos. Könnyen, gyorsan megmunkálható, ami lehetővé teszi a szerkezetépítés minőségének javítását. A kész falazatban szükséges gépészeti vezetékek, elektromos szerelvények helye felesleges mértékű roncsolás nélkül alakítható ki, így a felületek javítása minimális munkát igényel.

Az innovatív termékek alkalmazása hosszútávon fenntartható és értékálló befektetés.

Fenntartható és értékálló befektetés innovatív falazóelemekkel
71 / 100
Xella Magyaroszág Kft.

Információ kérése:

Fenntartható és értékálló befektetés innovatív falazóelemekkel

1139 Budapest, Forgách utca 11-13
06-80-69-69-00