Kézzel fogható és lábbal járható az „életre kelt” kertépítő katalógus

életre kelt kertépítő katalógus

A kerítés, a kerti építmények, a térkövek, a zöldterület és a növényzet kiválasztásánál mind a praktikum, mind az esztétika fontos szerepet játszik és persze az sem árt, ha ezek harmonizálnak – nem csak egymással, de a házunk külső vakolatával, lábazatával is. A látvány megtervezéséhez pedig jó néhány, csak elsőre egyszerűnek tűnő döntést kell meghozni, ezért jól jöhet a szakértői tapasztalat.

Hasznos lehet például olyan bemutatóteremben ismerkedni a lehetőségekkel, ahol megtapasztalhatjuk, milyen érzés a térköveken sétálni, vagy ahol természetes fényben nézhetjük meg, melyik kertépítési termék színe és mintázata tetszik legjobban. Manapság ezt már online is könnyen megtehetjük, de mennyivel jobb élőben, valós környezetben látni milyen is lesz a végeredmény, így a saját házunk körül is sokkal könnyebb azt elképzelni. Arról nem is beszélve, hogy a helyszínen kapott szakmai tippek és tanácsok mekkora segítséget jelenthetnek.

Egy ilyen inspiráló és valódi élményt nyújtó látványos környezetet hoztak létre a győri Kaiserstein Galériában, ahol a Leier termékkatalógusát keltették életre 400  négyzetméteren, egy beltéri bemutatóterem formájában. A helyszínen a Leier kínálatában található burkolati elemek, impozáns kerítéselemek és egyéb kültéri megoldások jelennek meg, de nem a megszokott kiállított változatban, hanem kertrészletek, működő csobogók és teraszinstallációk között beépítve járhatjuk körbe a területet, mintha egy termékkatalógusba – vagy saját jövőbeli álomkertünkbe – sétáltunk volna be. A hangulatos galériában olyan kerti dekorációs tippeket is begyűjthetnek az oda látogatók, amik igazán élővé, otthonossá teszik az udvart.

„Az egyik részben a laptermékek kaptak hangsúlyos szerepet, de különböző méretű felületeket építettünk a térkövekből és a hozzájuk passzoló térosztó falszerkezetekből is, hogy a látogatóink valódi képet kapjanak arról, hogy is néz majd ki az adott anyag a saját kertjükben.” – mondja Brieber László, a Leier Hungária Kft. díszburkolatok üzletágvezetője.

A Galériában az inspirálódás mellett a szakmai segítség szolgáltatása is kifejezetten fontos szerepet kap, ezért szakértői segítséget is kínálnak a vásárlóknak. Meghatározott napokon építész tanácsadó fogadja az ügyfeleket, aki segít megtervezni az udvar, kert vagy bármilyen kinti terület kültéri burkolatát. És ha a tervek elnyerik a tetszésünket és megvásároljuk a megvalósításhoz szükséges anyagokat a Leier viszonteladóinál, akkor a szakmai segítség – akár a komplett kültéri burkolat tervezés – költségét az anyagok árából levonják.

75 / 100
Leier Hungária Kft.

Információ kérése:

Kézzel fogható és lábbal járható az „életre kelt” kertépítő katalógus

9024 Győr, Baross Gábor u. 42.