Vákumpanel, a high-tech hőszigetelések legújabb generációja

2020.12.14.

Kimagasló teljesítményű hőszigetelés

Ismerje meg a Vákumpanelt, a high-tech hőszigetelések legújabb generációját!

Sokszor előfordul, hogy a vastagabb hőszigetelés több helyet vesz el, mint az optimális, vagy egyszerűen nem is fér el. Nézzük tehát, mikor jön jól, ha az előírásoknak igazán vékony rétegben is megfelelő hőszigetelést, a Vákumpanelt választjuk!

A terasztető tipikusan az a terület, ahol a helyhiány miatt gyakran okoz gondot a szükséges szigetelés elhelyezése. Ki szeretne a nappaliból a teraszra lépcsőkkel feljutni? Pedig, ha terasz alatt lakótér van, a rétegrendben akár 20-25 cm poliszitirol hőszigetelés is indokolt lenne, míg a belső térben 3-4 cm, csupán a lépéshang csökkentésére elegendő szigetelés helyezkedik el.

Itt jön a képbe az új generációs hőszigetelés, a Vákumpanel. A BACHL prémium terméke, a Vákumpanel az épület bármely részén a legkorszerűbb hőszigetelés tulajdonságait kínálja, oda éri meg igazán beépíteni, ahol komolyabb műszaki feladatot kell megoldani kifejezetten vékony rétegben. Ilyen például a lakóteret fedő terasz. A lakótér fölötti teraszra fektetett 5 cm Vákumpanel 25 cm vastag hagyományos hőszigetelés kiváltásra alkalmas. 

A Vákumpanel egyedülálló λ-értéke: 0,007 W/(mK)

Kimagasló teljesítményű hőszigetelés
Kimagasló teljesítményű hőszigetelés
Lapostetők, terasztetők hőszigetelése Vákumpanellel
81 / 100
BACHL Kft.

Információ kérése:

Vákumpanel, a high-tech hőszigetelések legújabb generációja

5091 Tószeg, Parkoló tér 21.
Termékismertető
Vákumpanel termékismertető