Szerelőbeton kiváltása TEFOND PLUS drénlemezzel

TEFOND

A TEFOND PLUS drénlemez alkalmazásával könnyen és gyorsan, és nem utolsó sorban gazdaságosan elvégezhető a lemezalap vagy talajon fekvő padló vasszerelése. Ezzel a módszerrel csökkenthető a szerkezet vastagsága (min.: 4,0 cm), illetve egy plusz védelmet biztosít az alaplemeznek a talajból érkező víz, és a talajból érkező radon gáz ellen is.

TEFOND

TEFONDA TEFOND PLUS-t közvetlenül a talajra fektetve kialakíthatunk egy sima, stabil aljzatot, ez által javítva a talaj mechanikai tulajdonságait. Így akár 20%-os anyagmegtakarítást (beton) is elérhetünk.
TEFONDVízszigetelés esetén szigetelésvédelemre is alkalmas vízszintes és függőleges felületen egyaránt. Függőleges felületen a lemez felső rögzítésénél lezáróprofilt alkalmazunk.
TEFONDKönnyen elkészíthető rajta a vasszerelés, és védi az alapot a támadó víztől is.

TEFONDA TEFOND PLUS drénlemez előnyei

  • A tekercsek átlapolásai közötti mechanikus kapcsolatnak, és a szabadalmaztatott öntapadó átfedéseknek köszönhetően nagyméretű, vízálló felületeket is megvalósíthatunk a segítségével.
  • Ha a TEFOND PLUS-t a közvetlenül a talajjal érintkező öntött betonszerkezetek aljzataként használjuk, akkor teljesen vízzáró és tiszta alapot készíthetünk, amely megakadályozza a víz, vagy nedvesség bejutását a szerkezetbe, és kiegyenlíti a páranyomást.
  • A TEFOND PLUS ezenkívül teljes védelmet nyújt a talajból érkező radon gázok ellen, amelyek a belső helyiségekben megrekedve egészségkárosító hatásúak lehetnének.

TEFOND

A termékek fejlesztésének és az integrált rendszerek folyamatos kutatásának köszönhetően a Tegola komplex megoldást kínál, amely lehetővé teszi a pincék teljes védelmét. A TEFOND PRO mellett a TEGOTHERM XPS padlóhőszigetelést és a TEFOND PLUS nedvesség és a radon gáz elleni szigetelést használva az épület pincéje teljesen védetté válik.

TEFOND

80 / 100
Tegola Ungarese Kft.
1037 Budapest, Bécsi út 77-79.
+36 1 250-3375, 250-3377