Zöldtetők vízszigetelése Büsscher & Hoffmann modifikált bitumenes lemezekkel

A zöldtetők működési hatékonyságához és tartósságához nemcsak a lapostetők ismert ÖNORM B 2220 szabványban (ÉMSZ irányelvekben) szabályozott alap követelményei lényegesek, hanem a gyökálló szigetelés kivitelezéséhez a V.f.B.(Szövetség az épületzöldítésért, Ausztria), illetve az FLL.(Németország) irányelveit is figyelembe kell venni.

A lapostetők kivitelezésekor lényeges, hogy az aljzatszerkezet fajtájától függően figyelembe vegyük az épületfizikai hatásokat, az anyagtulajdonságokat, a kivitelezés technikai szabályokat és a zöldesítés fajtáját. A szigetelésre helyezett extenzív vagy intenzív növénykultúra rétegfelépítés, meleg, kompakt vagy fordított tetőrétegrend esetén is megköveteli az alkalmas szigetelő lemezek használatát. Ezen követelmények teljesítéséhez a Büsscher & Hoffmann speciális gyökérálló modifikált bitumenes lemezei kínálnak megfelelő megoldást.

Zöldtetők vízszigetelése

A tapasztalat azt mutatja, hogy a részletképzések, csatlakozások, áttörések szakszerű és gondos tervezése és kivitelezése biztosítja a lapostetők hatékony működését.

71 / 100
Büsscher & Hoffmann Kft.

Információ kérése:

Zöldtetők vízszigetelése Büsscher & Hoffmann modifikált bitumenes lemezekkel

1082 Budapest Futó u. 35-37. V. em. 532