A Forbo Flooring és a Dezeen elindítja a Marmoleum Design versenyt!

2024.03.08.

A Forbo Flooring és a Dezeen elindítja a Marmoleum Design versenyt

A Dezeen magazin a Forbo Flooring-gel karöltve dizájnversenyt hirdet építészeknek és tervezőknek, hogy a Forbo Flooring Marmoleum anyagának felhasználásával olyan belső teret hozzanak létre, amely szép, élhető, kellemes és kivitelezhető.

A Marmoleum Design Challenge feladata egy kis tér kialakítása egy nagyobb  téren belül, amely felüdülést és kikapcsolódást biztosíthat olyan környezetben, mint az iskolák, irodák vagy kórházak – bárhol, ahol játszhatnak, tanulhatnak, dolgozhatnak vagy gyógyulhatnak.

A versenyre a világ bármely országából 18 éven felüliek jelentkezhetnek, akik építészetben vagy formatervezésben dolgoznak vagy tanulnak.

A versenyre 2024. április 30-ig lehet nevezni. A legjobb ötletek listája májusban jelenik meg a Dezeen-ben, a végeredményt pedig júniusban teszik közzé.

A nyertes dizájn 5000 Euro pénzjutalomban részesül, valamint a Forbo Flooring együttműködésben elkészített tervét a márka hollandiai bemutatótermében állítják ki. A nyertes meghívást kap a hollandiai bemutató eseményre is.

A jelentkezőket arra kérik, hogy a Forbo Flooring Marmoleum anyagát használják.

A jelentkezők feladata egy kb. 10 négyzetméteres helyiség vagy tér kialakítása, amely javíthatja a jó érzetet, helyet biztosít a kikapcsolódásra és a feltöltődésre.

A pályázóknak Marmoleumot kell használniuk padlóként, és a tervnek valósághűnek és kivitelezhetőnek kell lennie.

A pályázatokat a Dezeen szerkesztőiből és tervezői szakemberekből álló zsűri bírálja el, köztük Ilse Crawford belsőépítész, Christine Vandover, a HOK vezető belsőépítésze, a Studiopepe egyik társalapítója, a Forbo Flooring Marmoleum vezető tervezője, Tamar Gaylord és a Dezeen szerkesztőségi igazgatója Max Fraser. A zsüritagok innovatív, de kivitelezhető ötleteket keresnek egy kellemes térhez.

A pályaműveket a következő kritériumok alapján bírálják el

  • Az terv összetettsége, komplexitása
  • Esztétika
  • Funkcionalitás és praktikum
  • Eredetiség
  • Pozitív hatás a felhasználók szempontjából
  • Marmoleum padlóburkolat használata
  • Környezeti hatása

A részvétellel kapcsolatos további információkért, beleértve a teljeskörű tájékoztatót és a szabályokat, látogassa meg a www.forbo-flooring.com/marmoleumchallenge webhelyet! Ha kérdése van, kérjük, küldje el (angol nyelvű) levelét a [email protected] címre.

66 / 100
Forbo Flooring B.V. Magyarországi Kereskedelmi Képviselete
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. (RBC Irodaház)
+36 70 977 66 50