Fizikai / kémiai víztisztítás – WAPPtech Kft.

fizikai tisztitás
  • Vas- és mangántalanító
  • Törésponti klórozás / Ammónia eltávolítás
  • Aktívszén adszorberek
  • Ioncserélő berendezések
  • Oldott levegős flotáló (DAF)

60 / 100
WAPPtech Környezettechnológiai Kft.

Információ kérése:

Fizikai / kémiai víztisztítás – WAPPtech Kft.

1211 Budapest, Transzformátorgyár utca 1.
Termékismertető
Vas- és mangántalanító
A kútvíz gyakran tartalmaz olyan oldott szennyezőket, mely a víz áramlása során a talajból, homokból, kövekből kioldódik. Ilyen szennyező a vas és mangán is, melyek redukált formában vannak jelen a vízben.
Termékismertető
Törésponti klórozás / Ammónia eltávolítás
A törésponti klórozás célja a vízben oldott ammónium eltávolítása. A klóradagolás általában a csőrendszerbe történik, majd az oxidált ammónium termékek kiszűrésére legtöbb esetben töltetes oszlopot használna
Termékismertető
Aktívszén adszorberek
Az aktívszén nagy felületének (500-1500 m2/g) köszönhetően ideális adszorpciós anyag. Az aktívszén egy közkedvelt, multifunkcionális kezelési módszer, mely semmilyen káros anyagot nem juttat a vízbe.
Termékismertető
Ioncserélő berendezések
Az ioncsere egy jól bevált, kiforrott technológia a vízkezelésben. Számos iparágban alkalmazzák, mivel az ioncserével extrém tiszta víz állítható elő. Ennek felhasználási területei pl. nukleáris- és hőerőművek; félvezető ipar; chipgyártás, ivóvizes kezelések.
Termékismertető
Oldottlevegős flotáló berendezés termékcsalád
A berendezés különféle ipari szennyvizek (pl. tejipar, húsipar, vágóhídi szennyvízkezelés, egyéb élelmiszeripar, autóipar, fémipar stb.) fizikai-kémiai előkezelésére, azokból lebegőanyag, szerves anyag és zsírok-olajok felúsztatással történő eltávolítására alkalmas. A flotálás egy intenzifikált fizikai-kémiai kezelési eljárás, melynek során jól kontrollálható módon, oldott levegővel történő rásegítéssel történik a fázisszétválasztás.
Kapcsolódó hírek és ismertetők