Szűréstechnológia – WAPPtech Kft.

Szűréstechnológia
  • Mikroszűrők
  • Homok és Multimédia szűrők
  • Forgódobos szűrő
  • Ultraszűrő


  • Nanoszűrés
  • Reverz ozmózisos (RO) berendezések
  • Acéltartályok (vízszűrő)
  • Elektro-deionizáció (EDI)

73 / 100
WAPPtech Környezettechnológiai Kft.

Információ kérése:

Szűréstechnológia – WAPPtech Kft.

1211 Budapest, Transzformátorgyár utca 1.
Termékismertető
Mikroszűrők
A mikroszűrés a 0,1 és 1 mikron szemcseméret közötti tartományban történő fizikai szűrést jelenti. Az oldott anyagok, turbiditás, mikroorganizmusok kiszűrése a membránon lévő pórusok méretétől függ. Azok a szennyezők, melyek a pórusoknál nagyobb méretűek, teljes mértékben kiszűrődnek.
Termékismertető
Homok és multimédia szűrők
A homokszűrő kivitelében többfajta lehet, pl. lassú homokszűrő ágy, vagy nyomás alatt lévő oszlop. A vízelőkészítésben az utóbbi gyakrabban használatos, mert egyszerűbben visszamosható és kisebb helyet foglal.
Termékismertető
Forgódobos szűrő termékcsalád
A termék ivóvíz, ipari víz szűrésére alkalmas egyedi gyártmány, mely széles felhasználási körben (települési vízellátás-vízkezelés, tejipar, papíripar, textilipar, húsipar, fémipar, bányászat, kohászat, élelmiszeripar, stb.) alkalmazott.
Termékismertető
Ultraszűrő berendezések
A nyomott ultraszűrő modulok PVC házba ágyazott üreges membránok, melyek hatékonyan visszatartják a lebegő anyagokat és a baktériumokat. A nyomott modulok felhasználása széles körű az ipari/élelmiszeripari és lakossági területeken.
Termékismertető
Nanoszűrés
A nanoszűrés olyan membrántechnológiai eljárás, ami hozzávetőlegesen 1 nanométer méretig visszatartja a részecskéket. A szakirodalom az ultraszűrés (UF) és a fordított ozmózisos (RO) eljárások közé helyezi a részecskevisszatartás függvényében.
Termékismertető
Fordított ozmózisos berendezések (RO)
A fordított ozmózis (Reverse Osmosis – RO) az elérhető szűrési technikák legfinomabb lépcsője. Az RO membránok fizikai-kémiai gátat jelentenek az oldott sók és a kb. 100 g molekulatömegű szerves molekulák számára, viszont a vízmolekulák a membránon átjutva képezik a tisztított vízáramot.
Termékismertető
Szűrőtartály termékcsalád
Ivóvíz, ipari víz szűrésére alkalmas egyedi gyártmány, mely széles felhasználási körben (települési vízellátás-vízkezelés, tejipar, papíripar, textilipar, húsipar, fémipar, bányászat, kohászat, élelmiszeripar, stb.) alkalmazott.
Termékismertető
Elektro-deionizáció (EDI)
Az elektrodeionizációt az előkezelt víz további finomítására alkalmazzák a kevertágyas, utótisztító ioncsere helyett. Az elektrodeionizáció olyan folyamat, mely elektromos tér hatására eltávolítja az ionizálható szennyezőket.
Kapcsolódó hírek és ismertetők