Elektromos zártrendszerű forróvíztárolók

Elektromos zártrendszerű forróvíztárolók 2022

Z…, AQ…, C…, SY…, SMART, F…

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak. A készülékek hőszigetelése freonmentes poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek.

A zártrendszerű elektromos forróvíztárolók HAJDU és AQUASTIC márkajelzéssel 10 litertől 300 literig elérhetőek, különböző elhelyezési lehetőségekkel: fali függőleges, vízszintes és álló kivitelben. 2 év teljes körű, 10 év tartály garancia. AQUASTIC termékek: 2 év teljes körű, 5 év tartály garancia. AQUASTIC FLAT: 2 év teljes körű, 7 év tartály garancia

Az új generációs HAJDU CUBE, és SMART nevű sorozat készülékei Smart Control vezérlésű öntanuló rendszerrel rendelkeznek, melyek segítségével még hatékonyabban és energiatakarékosabban állíthatunk elő használati melegvizet. A megújult Aquastic FLAT típusok már kivezetett hőfokszabályozóval rendelkeznek, duplatartályos készülékek, függőlegesen és vízszintesen egyaránt elhelyezhetőek.

Valamennyi HAJDU új generációs típus kerámia (szteatitos) fűtőtesttel rendelkezik, aminek nagy előnye a csekély vízkőképződés, a hosszabb élettartam, és a lényegesen kisebb szervizelési költség.

A SMILEY típus speciális osztott kerámia fűtőtesttel rendelkezik. Ez az egyedi HAJDU fejlesztés jelentős energiamegtakarítást eredményez a tároló alsó és felső részének tetszőlegesen, eltérő hőmérsékletre való felfűtési lehetőségével.

84 / 100
HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.
4243 Téglás, külterület 135/9. hrsz.
Termékismertető
Kis űrtartalmú 10L-15L
HAJDU ZF 10
HAJDU ZA 10
Aquastic AQ 10 F
Aquastic AQ 10 A
HAJDU ZF15
HAJDU ZA15
Termékismertető
Fali függőleges kivitelek 30L-200L
HAJDU Z...ErP
HAJDU Z C ErP
HAJDU SMART
HAJDU SMILEY
HAJDU CUBE
AQUASTIC AQ...ErP
AQ ECO...ErP
Termékismertető
Fali vízszintes kivitelek 80L - 200L
HAJDU ZV...ErP
Termékismertető
Álló kivitelek 150L-300L
HAJDU Z...S ErP
Termékismertető
Duplatartályos kivitelek
AQUASTIC FLAT
Termékismertető
Fali függőleges kivitel, kifejezetten keskeny kialakítás, 30-80L
AQ ECO... SLIM
Katalógus
HAJDU termékkatalógus