Idén is indul kreditpontos építészképzés a Xella Magyarország Kft. szervezésében

2024.03.27.

Idén is indul kreditpontos építészképzés a Xella Magyarország Kft. szervezésében

Az építészet terén éppen olyan fontos a trendek követése, a folyamatos fejlődés és az innovatív megoldások megismerése, mint az élet bármely területén. Ezért ebben az évben is folytatódik a Xella Magyarország Kft. már több mint 15 éve működő építész-továbbképző oktatás sorozata.

A kötelező kreditpontok összegyűjtése a kamarai tagság egyik alapfeltétele. A Xella Magyarország Kft. évtizedek óta követi az építésügyi szakmai előírásokat, és megfelelő alternatívát nyújt az online továbbképzésre és a kreditpont megszerzésére egyaránt. A vállalat weboldalán külön menüpontot találhatóaz építészek képzésére, ahol időbeli kötöttségek nélkül, ingyenesen hozzáférhető a tanfolyam előadás anyaga.

A szakmai anyagok átlátható rendszerben, új formában, változatlanul professzionális tartalommal, gyorsan elvégezhetők. A kreditpont igazolása egy kötelezően kitöltendő tesztlap beküldése után kerül kiállításra. A tematikus oktatási anyagok megismerését követően a tesztlap könnyen és egyszerűen megválaszolható.

A jelenlegi képzés kreditpont értéke: 1 pont

Témakör: Korszerű épületszerkezetek kialakítása a Xella Magyarország Kft. termékeivel, Ytong pórusbeton, Silka mészhomoktégla építőanyagokkal és Multipor ásványi hőszigetelő lapokkal. Hőhídmentes szerkezetek, hőtechnika és hőszigetelés, tűzvédelem és tűzállóság A1-es épületszerkezetek, akusztikai szerkezetek kialakítása és régi épületek korszerű és szakszerű felújítása.

  1. Az Ytong pórusbeton eredete, gyártása és beépítésének bemutatása
  2. Silka mészhomoktégla eredete, gyártása és beépítésének bemutatása
  3. Épületszigetelés – Hőszigetelés és hangszigetelés Xella termékekkel
  4. Épületfelújítás és korszerűsítés Xella termékekkel
  5. Hőtechnika – Egyrétegű és kiegészítő hőszigeteléssel ellátott Xella falszerkezetek
  6. Tűzállóság és tűzvédelem Ytong, Silka és Multipor (A1) termékekkel

kreditpont

A részvétel menete egyszerű és rugalmas

Részvétel jelzése: Küldjön e-mailt részvételi szándékával a [email protected] címre, vagy lépjen kapcsolatba a Xella Magyarország területileg illetékes munkatársával személyes egyeztetés céljából!

Oktatási anyagok elsajátítása: Ismerje meg a képzés anyagát közvetlenül a prezentációkból vagy kérjen személyes előadást – előre egyeztetett időpontban – az illetékes területi vezetőtől!

Ellenőrző kérdések: Az oktatási anyagok áttanulmányozása után ki kell tölteni egy ellenőrző tesztsort, melyet e-mailben vagy személyesen juttat el Önhöz a Xella Magyarország területileg illetékes munkatársa.

A kreditpontigazolást a tesztkérdések megválaszolását követően, amennyiben a válaszok helyesek, szintén a területi vezető juttatja el e-mailben vagy személyesen. Abban az esetben, ha az építész az igazolás személyes átvétele mellett dönt, a Xella egy apró figyelmességgel is kedveskedik részére, ezzel is megköszönve az oktatáson való részvételt.

Idén is indul kreditpontos építészképzés a Xella Magyarország Kft. szervezésében
73 / 100
Xella Magyaroszág Kft.
1139 Budapest, Forgách utca 11-13
06-80-69-69-00