Megjelent a Xella Magyarország Kft. „Kivitelezési segédlet Ytong vasalt pallókhoz” című kiadványa

2023.09.14.

Kivitelezési segédlet SWE vasalt pallókhoz 2023

A kézikönyv összefoglalja a nagyelemes építési rendszer alkalmazástechnikai útmutatásait, ezzel is megkönnyítve a szakemberek munkáját a vasalt palló termékek betervezése illetve felhasználása során.

A kiadvány választ ad minden, a falpallókkal kapcsolatosan felmerülő műszaki és kivitelezési kérdésre, illetve összefoglalja azok műszaki paramétereit. A prospektust egyaránt ajánlják azon tervezők, építtetők és kivitelezők részére, akik már ismerik a különböző pallóelemeket, és azok részére is, akik csak most ismerkednek ezzel az építési technológiával.

Az Ytong vasalt palló termékek szintmagas, masszív, daruval mozgatható építőelemek. A nagy méretű Ytong fal-, födém- és tetőpallók méretre gyártása az adott épülethez igazodik, így a helyszínen nincs szükség az elemek vágására. Ezekből adódóan ez a technológia jelentősen lerövidíti az építkezés idejét, továbbá csökkenti a szükséges élőmunkaerő igényét, így kiváló minőségű épületek valósíthatók meg gyorsan, pontosan és gazdaságosan.

Kivitelezési segédlet SWE vasalt pallókhoz 2023

Az Ytong SWE pallós építési rendszere ugyanazokkal a kiváló épületfizikai tulajdonságokkal rendelkezik, mint a hagyományos Ytong falazóelem, így a „tér minden irányában” azonos mértékben szigetel, optimális lakóklímát, valamint megfelelő nyomószilárdsága masszív és értékálló szerkezetet biztosít – építési hulladék keletkezése nélkül.

Kivitelezési segédlet SWE vasalt pallókhoz 2023

A „Kivitelezési segédlet Ytong vasalt pallókhoz” kiadvány innen letölthető

75 / 100
Xella Magyaroszág Kft.
1139 Budapest, Forgách utca 11-13
06-80-69-69-00