Elektromos fűtőpanel – Czinege és Fiai Kft.

fűtőpanel

fűtőpanel

fűtőpanel

Modern, trendi és hatékony elektromos fűtőpanelek.

Energiatakarékos hordozható és telepített elektromos fűtőpanel, többféle színben, teljesítményben, akár beépített termosztáttal és WiFi-s vezérléssel. Gyors felfűtés, egyszerű telepíthetőség, tiszta, gondozásmentes működés.

74 / 100
Czinege és Fiai Kft

Információ kérése:

Elektromos fűtőpanel – Czinege és Fiai Kft.

1139 Budapest, Teve u. 9/b.
Termékismertető
Adax Clea H WiFi
Adax Clea H WiFi elektromos fűtőpanel digitális programozható termosztáttal. Elegáns megjelenés, magas hatékonyság és kényelmes kezelés. Javasolt fő és kiegészítő fűtésként, lakásba, irodába, műhelybe vagy nyaralóba egyaránt.
Termékismertető
Adax Glamox TPA
Ha rossz a szigetelés, nagy a belmagasság, vagy extrém hideg van, vagy ha csak elvárja, hogy a fűtésrendszere nagyon aktívan szolgáltassa a meleget, akkor érdemes megismernie a GLAMOX fűtőpanel családot. A fűtés mechanizmusa abban rejlik, hogy a panel alján beáramlik a hideg levegő, mely a panel belsejében a lamellás fűtőegységen keresztül felmelegszik, és a magas hőmérséklet-különbség miatt az előre nyúló bordákon keresztül a meleg levegő beáramlik a légtérbe.
Termékismertető
Adax Neo H wifi
Adax Neo WiFi elektromos fűtőpanel távolról vezérelhető termosztáttal: okos, korszerű, elegáns és takarékos fűtőtest a 21. század emberei számára. Az Adax Neo WiFi a leghíresebb skandináv formatervező cég, a Hareide Designmill műhelyében készült, az Adax tapasztalt mérnökeivel együttműködésben. Letisztult formájának köszönhetően beleillik a legkülönbözőbb belső terek arculatába. Kezelése kényelmes és megbízható.
Termékismertető
ADAX VPS 1004 KEM
Költséghatékony, megbízható norvég fűtőpanel, fürdőszobai használatra, beépített programozható termosztáttal, 32,5 cm-es magassággal. Az Adax VPS 10 KEM fűtőpanelek költséghatékony megoldást jelentenek meglévő fűtésrendszerek kiegészítésére az otthon felújítása vagy bővítése esetén is. A működési költségek csökkentéséhez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő szabályozhatóság. Ennek érdekébe minden modell pontos, programozható termosztát vezérléssel van ellátva.
Termékismertető
AeroFlow MAXI
AeroFlow elektromos fűtőpanel, a konvekciós és a sugárzó hő hatékony fűtési kombinációja. Ideális passzív házakhoz és napelemes rendszerekhez is. Javasolt fő és kiegészítő fűtésként, lakásba, irodába, műhelybe vagy nyaralóba egyaránt.
Termékismertető
BEHA elektromos fűtőpanel
Klasszikus megjelenésű, egyszerű kezelésű norvég fűtőpanel. Egyszerű, tekerőgombos vezérlés és hagyományos kialakítás jellemzik a Beha elektromos fűtőpanelt. Bluetoothon keresztül okostelefonos alkalmazás segítségével is irányíthatjuk a készüléket, így a hatókörön belül telefonról vezérelhetjük és programozhatjuk a fűtőpanelt. A Beha fűtőpanel fürdőszobák fűtésére is alkalmas, mivel fröccsenő víz és pára ellen védett.