Infrapanel – Czinege és Fiai Kft.

infrapanel

infrapanel

Az infrapanel infrafűtés otthonra és irodába egyaránt javasolt és közkedvelt elektromos fűtési megoldás.

Gazdaságos, ráadásul egyszerűen beüzemelhető. Az energiatakarékos infrapanel hőveszteség nélkül képes meleget varázsolni. Nem igényel karbantartást, alacsony a telepítési költsége, valamint kedvező költséggel üzemeltethető. Még a beüzemelése is rendkívül egyszerű, az infrapanelt bármely villanyszerelő képes telepíteni.

74 / 100
Czinege és Fiai Kft

Információ kérése:

Infrapanel – Czinege és Fiai Kft.

1139 Budapest, Teve u. 9/b.
Termékismertető
Infra fűtőpanel
Az infrapanel otthonra és irodába egyaránt javasolt és közkedvelt elektromos fűtési megoldás. Gazdaságos, ráadásul egyszerűen beüzemelhető, hőveszteség nélkül képes meleget varázsolni. Nem igényel karbantartást, alacsony a telepítési költsége, valamint kedvező költséggel üzemeltethető.
Termékismertető
Infrapanel Ecosun E
Az infrapanel infrafűtés otthonra és irodába egyaránt javasolt és közkedvelt elektromos fűtési megoldás. Gazdaságos, ráadásul egyszerűen beüzemelhető. Akár álmennyezetbe illeszthető, normál mennyezetre vagy oldalfalra is szerelhető. Az energiatakarékos infrapanel hőveszteség nélkül képes meleget varázsolni. Nem igényel karbantartást, alacsony a telepítési költsége, valamint kedvező költséggel üzemeltethető. IP44-es védettségének köszönhetően fürdőszobákban is alkalmazható.