Infrapanel – Czinege és Fiai Kft.

infrapanel

infrapanel

Az infrapanel infrafűtés otthonra és irodába egyaránt javasolt és közkedvelt elektromos fűtési megoldás.

Gazdaságos, ráadásul egyszerűen beüzemelhető. Az energiatakarékos infrapanel hőveszteség nélkül képes meleget varázsolni. Nem igényel karbantartást, alacsony a telepítési költsége, valamint kedvező költséggel üzemeltethető. Még a beüzemelése is rendkívül egyszerű, az infrapanelt bármely villanyszerelő képes telepíteni.

70 / 100
Czinege és Fiai Kft

Információ kérése:

Infrapanel – Czinege és Fiai Kft.

1139 Budapest, Teve u. 9/b.
+36-1-613-9119
Termékismertető
Infra fűtőpanel
Az infrapanel otthonra és irodába egyaránt javasolt és közkedvelt elektromos fűtési megoldás. Gazdaságos, ráadásul egyszerűen beüzemelhető, hőveszteség nélkül képes meleget varázsolni. Nem igényel karbantartást, alacsony a telepítési költsége, valamint kedvező költséggel üzemeltethető.
Termékismertető
Infra fűtőpanel asztal alá helyezhető
Asztal alá vagy kis helyiségekbe szerelhető kis teljesítményű fűtőpanel. Az IC Infrapanel a kis teljesítményének köszönhetően nagyszerű megoldás mellékhelyiségekbe. Kivitelezése egyszerű, könnyen felszerelhető és használatba vehető.
Termékismertető
Infrapanel Ecosun E
Az infrapanel infrafűtés otthonra és irodába egyaránt javasolt és közkedvelt elektromos fűtési megoldás. Gazdaságos, ráadásul egyszerűen beüzemelhető. Akár álmennyezetbe illeszthető, normál mennyezetre vagy oldalfalra is szerelhető. Az energiatakarékos infrapanel hőveszteség nélkül képes meleget varázsolni. Nem igényel karbantartást, alacsony a telepítési költsége, valamint kedvező költséggel üzemeltethető. IP44-es védettségének köszönhetően fürdőszobákban is alkalmazható.
Termékismertető
Sundirect infrapanel, fehér üveg
A CZGD üveg infrapanel kifinomult külsejű magas minőségű biztonsági kerámia üvegből készült infrapanel, kiváló energiahatékonysággal. A kerámia üveg természeténél fogva több infra sugarat képes átengedni önmagán egy általános üveg borítású panellel szemben. Fekete és fehér színben is elérhetőek ezek a modellek. A termék megfelel az IP44-es szabványnak tehát ez az infrapanel fürdőszobában is használható.
Termékismertető
Sundirect infrapanel, fekete üveg
A CZGD üveg infrapanel kifinomult külsejű magas minőségű biztonsági kerámia üvegből készült infrapanel, kiváló energiahatékonysággal. A kerámia üveg természeténél fogva több infra sugarat képes átengedni önmagán egy általános üveg borítású panellel szemben. Az infrapanel név sokak számára kicsit idegenül hangzik, pedig évek óta használjuk. Egy olyan elektromos árammal működő fűtőtestet jelent, amely a Naphoz hasonló infravörös sugarakkal melegíti fel a környezetében található tárgyakat.