Wavin Hűségprogram 2024

2024.04.01.

Wavin Hűségprogram 2024

Comfia felületfűtés, -hűtés panelek és Ventiza berendezések szerelési és kivitelezési pontgyűjtő rendszere 2024. február 15. – november 15. között

Csatlakozzon a Wavin Hűségprogramhoz és gyűjtsön pontokat minden Comfia felületfűtés, -hűtés panel, illetve Ventiza berendezés szerelési és kivitelezési projekt után! Az új Wavin pontgyűjtő rendszer lehetővé teszi, hogy még többet profitáljon a munkájából. Minden alkalommal, amikor Wavin termékeket vásárol, pontokat gyűjthet, amelyeket később értékes ajándékokra válthat be.

Nincs más teendője, csak regisztráljon a Wavin Hűségprogramba, és azonnal elkezdheti a pontgyűjtést. A pontokat folyamatosan levásárolhatja, vagy akár november 15-ig gyűjtheti. Így mindig lehetősége lesz kiválasztani a legmegfelelőbb ajándékot.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Csatlakozzon még ma a Wavin Hűségprogramhoz, és kezdje el gyűjteni a pontjait!

Pontgyűjtés menete

  1. Vásárlás
  2. Regisztráció
  3. Adatok feltöltése
  4. Pontgyűjtés
  5. Ajándék

Regisztráció

A Wavin  Hűségprogram oldalán vásárlásait a regisztrációs linkre kattintva töltheti fel.

Minden vásárlását ugyanazzal az email címmel regisztrálja! Az ajándékbeváltásnál szintén a regisztrációként megadott email címet kell használni.

Kik és hogyan vehetnek részt a Hűségprogramban?

A Wavin Hűségprogramban azok a kivitelezők, szerelők, és szakemberek vehetnek részt, akik megvásárolták a pontgyűjtő programban szereplő termékeket,  és sikeresen regisztrálták a vásárlást.

Hogyan és mikor tudja beváltani a pontjait?

pontok beváltása 2024. február 15-től lehetséges, összegyűjtött pontjait folyamatosan beválthatja, vagy 2024. november 15-ig gyűjtheti.

Az igényelt ajándékot a megadott címre postázzák.

A Hűségprogram Szabályzata

A hűségprogramunk további részleteiről a Wavin Hűségprogram Szabályzatában tájékozódhat.

71 / 100
WAVIN Hungary Kft.
2072 Zsámbék, Új gyártelep Pf. 44.
+36-23-566-000