Az éltető levegőminőség

Activ’AirVálassza a Rigips Activ’Air gipszkartonból készült álmennyezeteket és dekorációs elemeket otthona egészségessé, esztétikussá és komfortossá alakításához!

Levegőminőség-vizsgálatok jelentős eltérés mutattak ki a beltéri és kültéri levegőminőség között. A beltéri levegőben előfordul a szén-dioxid, a szén-monoxid, valamint a lebegő szemcsék, melyek a füstből és egyéb allergizáló anyagokból keletkezhetnek. A kültéri friss levegőhöz viszonyítva a formaldehid kiemelkedően magas értéket mutat a beltéri levegőben. A mindennapi életben a belső terekben óhatatlanul érintkezünk a formaldehiddel.

Az Activ’Air technológiával készült gipszkartonok alkalmazásával csökkenthető a helyiség levegőjének károsanyag (formaldehid) mennyisége, ezáltal óvja családja egészségét. Egyedi, esztétikus, elegáns megjelenést biztosítanak otthonában. Különleges világítási megoldásokkal kombinálható, karnisok, kábelek, vezetékek, egyéb szerelvények egyszerűen eltakarhatók. Sima felületű, vizes bázisú, légáteresztő festékekkel könnyen festhető. Az Activ’Air gipszkartonok felhasználásával készülhetnek válaszfalak, álmennyezetek, előtétfalak, valamint belsőépítészeti eltakarások.

Hogyan működik az Activ’Air ?

Az Activ’Air technológia egészségre ártalmatlan semleges anyagokká alakítja a levegőben található formaldehidet. A káros anyag nem kerül vissza a levegőbe és többszöri felújítás, átfestés után is ugyanolyan hatékonysággal működik. Számítások alapján az Activ’Air technológiával készült gipszkartonok legalább 50 évig megőrzik a levegőtisztító hatásukat.

levegőminőség

Tekintse meg a Rigips videóját az éltető levegőminőségről!


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!

 

Saint Gobain Hungary Kft. – Rigips Divízió

Információ kérése:

Az éltető levegőminőség

2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 07/5 hrsz.