A Gyptone BIG nagytáblás, perforált akusztikus gipszkarton család legújabb tagjai

lakáselválasztó

Új tagokkal bővült a méltán népszerű Gyptone BIG nagytáblás, perforált akusztikus gipszkarton család.

A megújított mintázatú BIG Quattro változatok nemcsak a friss, új megjelenés érzetét adják, hanem a felületeket akusztikailag is optimalizálták. A látható csatlakozások nélküli felületek egyben új tervezési lehetőséget is jelentenek.

Nagy terekben alkalmazva is vonzó a megjelenésük, a javított akusztikai paraméterek, az Activ’Air® levegőtisztító hatás és még sok egyéb jól ismert és dokumentált előny teszik sokrétűen felhasználhatóvá az új Gyptone BIG termékeket.

A Gyptone BIG építőlemezek mind a négy éle vékonyított, ami hézagolásnál jelent előnyt. Méretük 12,5 x 2400 x 1200 mm, a hátoldalukon pedig fehér színű akusztikus kasírozás található. A normál gipszkarton álmennyezetekhez hasonlóan CD vázszerkezetre építhetők.

lakáselválasztóAz álmennyezetben, illetve felette elhelyezett gépészeti elemek, vezetékek karbantartását szerviznyílások teszik lehetővé. Az álmennyezet mintázatával megegyező felületekkel rendelhető szerviznyílások tökéletesen illeszkednek az álmennyezetbe, beépítésük nagyon egyszerű és gyorsan kivitelezhető.

A Gyptone BIG rendszerek tökéletes megoldást jelentenek azokban a nagy helyiségekben, ahol a visszhangosság nem elfogadható és a beszédérthetőség fontos követelmény. A Gyptone BIG építőlemezek felülete és a csatlakozásuk is erős, ezért falként is alkalmazhatók. Felhasználási területek: szállodák, oktatási intézmények, egészségügy, kereskedelem, sportlétesítmények, irodaházak.

lakáselválasztó

lakáselválasztó

Gyptone BIG Quattro 40

lakáselválasztó

Gyptone BIG Quattro 41-1

lakáselválasztó

Gyptone BIG Quattro 41-2

lakáselválasztó

Gyptone BIG Quattro 44

lakáselválasztó

lakáselválasztó

lakáselválasztó


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!

Saint Gobain Hungary Kft. – Rigips Divízió

Információ kérése:

A Gyptone BIG nagytáblás, perforált akusztikus gipszkarton család legújabb tagjai

2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 07/5 hrsz.