A Leier Skate görkorcsolyapálya elemek a görkorisok minden igényét kielégítik

A közösségi terek és a zöldfelületek növekedésével egyre fontosabb szerepet kapnak azok a fejlesztések, amelyek tartalmas és szórakoztató időtöltést tesznek lehetővé a szabadba látogatóknak. A Leier Hungária Kft. ezeknek az elvárásoknak kíván megfelelni Skate pályaelemeivel, amelyek gyorsan a városi extrémsportolók – főleg a görkorcsolyázók és -deszkázók – kedvencei lehetnek. Az új rendszer betonelemeiből gyorsan felépíthető és könnyen karbantartható pályák alakíthatóak ki, amelyek a városképbe is remekül illeszkednek. Ezzel a termékével a Leier ismét bebizonyítja: a beton nem egy elfeledett építőanyag. Számos területen használható könnyű karbantartása, tartóssága és terhelhetősége miatt.

A görkorcsolyázás csaknem 300 éves múltra tekint vissza. Eredeti szerepe szerint a jégen használatos eszköz szárazföldi variánsa lett volna, de végül „csak” egy kellemes kikapcsolódássá, sporteszközzé vált. Népszerűsége évről-évre növekszik, ezért vezette be a Leier Hungária Kft. a Leier Skate pályaelemeket.

Tiéd a pálya!

A világ számos pontjain üzemelnek már modern görkorcsolyapályák, melyek a profi és amatőr sportolók legkülönlegesebb igényeit is kielégítik. Hazánkban az elmúlt években mutatkozott meg az egyre növekvő igény arra, hogy jó minőségű, professzionális pályákat alakítanak ki a döntéshozók a közösségi területeken. Itthon az egyik ilyen, már ezzel a gondolatisággal kialakított terület a budapesti XVII. kerületben, a Pesti utca – Népkert utca sarkán található, amelyhez a Leier cég Skate beton elemeit használták fel.

Görkorcsolyapálya betonelemből?

Egy gördeszkapályának szinte mindent el kell tűrnie: az extrém igénybevételt, a változó időjárást és még az idő vasfogát is. A Leier Hungária az újszerű megközelítést választva – a fém és fa pályák helyett – a betont választotta pályaelemei alapanyagává. A beton az évezredeken átívelő technológiát és tapasztalatot testesíti meg, amely kiválóan tervezhető, a legkülönfélébb igényeknek – így görkorcsolyapályának – is megfelelő építőanyag. A Skate pályaelemeket formára öntött vasbetonból alakítják ki, tömörségük, illetve szilárdságuk miatt hosszú távú, megbízható használatot tesznek lehetővé. A betonfelület emellett kis gördülési ellenállást biztosít, garantálva ezzel a szinte zajtalan használatot. Egyénre szabhatóságuk nak köszönhetően könnyen kombinálhatók, így mindegyik pályának saját „névjegye” lesz, azaz sosem épül két azonos kialakítású pálya.

Leier_kep_3

„A Leier Hungáriánál úgy gondoltuk, hogy a tartalmas szórakozáshoz minőségi építőelem is jár. A Skate pályaelem első ötletét még 10 évvel ezelőtt álmodtuk meg. Már akkor érzékelhető volt a folyamatosan növekvő igény az olcsó, tartós és megfelelő terhelhetőségű építőanyagra. Ezért esett a választásunk a betonra” – mondta el Komlós Andor, a Leier Hungária Kft. ügyvezető igazgatója. „Jó kezekben a beton korszerű, időtálló anyag, felhasználási lehetőségei szinte végtelenek. Hatékonyabban, precízebben és gyorsabban építhetünk vele, megfelelő kialakítással esztétikusan illeszkedhet környezetünkbe is. A Leier Hungária azt vallja, hogy a beton, a vasbeton időtlen és szinte korlátlan lehetőségeket kínáló építőanyag. Így nagyszerű épületszerkezeteket és olyan térelemeket is készíthetünk belőle, mint a fiatalok kikapcsolódását és egészséges mozgását segítő Leier Skate pályaelemek.”

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!

 

LETÖLTHETŐ ISMERTETŐK

 

Leier Hungária Kft.

Információ kérése:

A Leier Skate görkorcsolyapálya elemek a görkorisok minden igényét kielégítik

9024 Győr, Baross Gábor u. 42.
+36 96 512-550