VELUX megoldások már lapostetős épületekhez is

Velux tetőbevilágító lapotetőkhöz

VElux tetőbevilágító lapotetőkhözA VELUX márka minőségi tetőtéri ablakokról ismert, de ma már a cégtől megszokott, magas színvonalú megoldásokkal bármilyen tetőn keresztül természetes fényhez juthat egy épület belső tere.

A VELUX felülvilágítók az épületek belső tereibe több természetes fényt és akár friss levegőt juttatnak, így javítják a használók hangulatát és komfortérzetét. A termékeket két fő rész alkotja. Az alsó elem a lábazat, mely szigetelt PVC konstrukcióból és az integrált, kétrétegű, hőszigetelt üvegből áll. Elérhető fix, illetve hajtókarral vagy távirányítóval nyitható változatban.

A felső elem a kupola, mely többféle anyagból és kialakítással kapható, így igazodik a különböző igényekhez. A termékcsalád legnépszerűbb tagja a műanyagból gyártott felülvilágító kupola. Ez készülhet polikarbonátból vagy akrilból, választható víztiszta és opál kivitelben is. Mindemellett a VELUX kínálatban megtalálható hő- és füstelvezető változat is.

A síküvegű felülvilágító diszkréten illeszkedik a környezetébe, tökéletesen harmonizál bármilyen építészeti stílussal. Az ablakfelületet alumínium profilba illesztett 4 mm vastag karcmentes üveg adja, melyet könnyen tisztuló bevonattal látnak el.

Letisztult megjelenésével bárkit elkápráztat az íves üvegű felülvilágító, mely innovatív kialakításával kiváló bevilágítást és az égbolt tiszta látványát nyújtja.

VElux tetőbevilágító lapotetőkhöz


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!

VELUX Magyarország Kft.

Információ kérése:

VELUX megoldások már lapostetős épületekhez is

1031 Budapest, Zsófia utca 1-3.