A Forbo Flooring Systems célja a teljesen karbonsemleges termékportfólió

2022.04.11.

A Forbo Flooring Systems célja a teljesen karbonsemleges termékportfólió

A Forbo Flooring Systems célja, hogy 2025-ig teljesen karbonsemleges termékportfóliót alakítson ki, és ezzel párhuzamosan gyáraiban jelentősen csökkentse a CO2-kibocsájtást.

Forbo

Megújuló energiahasználat mellett csökkenteni a fosszilis energiahordozók felhasználását

A Forbo Flooring Systems további célja, hogy 100%-ban hulladékmentessé tegye a gyártási folyamatokat, ezzel párhuzamosan növelje az újrahasznosítható anyagok felhasználását és növelje termékeinek élettartamát, visszavegye és újrahasznosítsa a feleslegessé vált anyagokat.

A padlóburkolatok mindenhol jelenlévő anyagok, teret alakítanak, társaink a mindennapi tevékenységeinkben, legyen az reggelizés vagy sportolás, tánc, mozi, hivatal vagy iskola, munka vagy pihenés. Ezáltál a megfelelő padlóburkolatok használatával komfortérzést, melegséget, allergénmentes belső teret, biztonságot, zajcsökkentést érhetünk el.

A Forbo által gyártott padlóburkolatokban – legyenek tekercses vagy modul burkolatok – ezek a jellemzők mind megvannak, kellemesebb belső teret alakítanak, komfort- és biztonságérzést nyújtanak.

Egészséges belső terek

A mai napok embere 80-90%-ban beltérben tölti idejét, és ez az arány a jövőben nőni fog. Ebből adódóan a zöld épületek, a passzívházak, az egészséges belső terek egyre nagyobb szerepet fognak játszani. A Forbo Flooring Systems, mint a padlóburkolatok egyik piacvezető gyártója, mindezekre pozitív hatással lehet, mivel elkötelezett az iránt, hogy anyagai megfeleljenek ezen céloknak.

A Forbo Flooring Systems célja a teljesen karbonsemleges termékportfólió

A Forbo Flooring Systems anyagai

  • teljesen toxinmentesek
  • károsanyag-kibocsátási tényezőjük nullához közeli
  • ftalátmentesek
  • antiallergének

Mint a fenntarthatóság egyik élharcosa, a Forbo tudja, hogy a fenntarthatóság és az egészséges környezet nem választható szét. A cég minden termékének az életünkre gyakorolt hatása teljesen transzparensen vizsgálható, adatlapjaik a kötelezően előírt adatoknál sokkal többet tartalmaznak a termékek életünkre gyakorolt hatásairól.



A Forbo Flooring Systems célja a teljesen karbonsemleges termékportfólió
73 / 100
Forbo Flooring B.V. Magyarországi Kereskedelmi Képviselete
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. (RBC Irodaház)
+36 70 977 66 50