Mechanikai víztisztítás – WAPPtech Kft.

víztisztítás

A berendezéscsalád különféle ipari vizek, szennyvizek mechanikai szűrésére alkalmas, a követelményeknek megfelelő szűrési finomsággal.

Forgólemezes szűrő
Mikro dobszűrő
Aprító
Homokfogó
Spirál rács

Végtelenített szalagrács
Kombinált előmechanika
Külső átfolyású dobszűrő
Kihordó csiga
TFH fogadó

64 / 100
WAPPtech Környezettechnológiai Kft.

Információ kérése:

Mechanikai víztisztítás – WAPPtech Kft.

1211 Budapest, Transzformátorgyár utca 1.
Termékismertető
Forgólemezes szűrő
A berendezéscsalád különféle ipari vizek, szennyvizek mechanikai szűrésére alkalmas, a követelményeknek megfelelő szűrési finomsággal. Egyszerre biztosítja a maximális szűrési hatékonyságot és az optimális hidraulikai teljesítményt. Alkalmazási területe széles körű, főként az ipari vízelőkészítésben, az ipari és lakossági szennyvízkezelésben (pl. tejipar, papíripar, textilipar, élelmiszeripar egyéb területei stb.).
Termékismertető
Mikro dobszűrő
A mikro dobszűrő berendezések nagyon hasonló kialakításúak és felhasználásúak, mint a lemezes szűrők. Jelentős különbség, hogy a mikro dobszűrőknél a szűrőszövet a szegmensek külső élei mentén van kifeszítve. Ez a berendezés is alkalmas különféle ipari vizek, szennyvizek mechanikai szűrésére, természetesen a követelményeknek megfelelő szűrési finomsággal.
Termékismertető
Szennyvíz aprító
A víziközmű üzemeltetésben rendszeresen megjelenő csatornaidegen anyagok okozta napi problémák kezelésére szolgáló berendezés, amely alkalmas a szennyvíz szilárd fázisú hordalék-anyagainak aprítására
Termékismertető
Homokfogó termékcsalád
A berendezés különféle szennyvizek mechanikai előkezelése során az abrazív anyagokat (homok, salak) távolítja el, amely a további technológiai lépcsők gépei, berendezései számára biztosít jelentős védelmet a koptató hatású közegekkel szemben, továbbá gátolja a cementálódásra hajlamos, nehezen eltávolítható lerakódások keletkezését a technológiában.
Termékismertető
Spirálrács
A spirálrács lakossági és ipari szennyvizek mechanikai előtisztítására, finomszűrésére alkalmas. Ezzel a berendezéssel eltávolítható, vízteleníthető és visszamosatható a nyers szennyvíz szilárd szennyeződés-tartalma. A leválasztási vagy szűrési finomság az alkalmazási terület sajátosságaitól függően választható, standard kialakításban 3-6 mm között.
Termékismertető
Végtelenített szalagrács
A végtelenített szalagrács különféle szennyvizek mechanikai előtisztítására, finom- és durvaszűrésére alkalmas berendezés, melynek segítségével eltávolítható a nyers szennyvíz szilárd szennyeződés-tartalma. A leválasztási vagy szűrési finomság az alkalmazási terület sajátosságaitól függően választható, standard kialakításban 3-25 mm között.
Termékismertető
Kombinált előmechanika
A modern mechanikai szennyvíz-előkezelés legtöbbet alkalmazott berendezéscsaládja a gépi finomrács, a homok és zsírfogás műszaki megoldásainak egy berendezésben egyesített variációit teremti meg a felhasználók számára. Változatos felhasználhatósága révén alkalmas különféle ipari vizek, szennyvizek mechanikai szűrésére, természetesen az adott körülményeknek megfelelő szűrési finomsággal, homok és zsírleválasztási hatékonysággal.
Termékismertető
Külső átfolyású dobszűrő
A berendezés különféle szennyvizek mechanikai előtisztítására (szűrésére) alkalmas a kívánt szűrési finomságnak megfelelően. Alkalmazási területe széles körű, főként az ipari szennyvízkezelésben (pl. tejipar, papíripar, textilipar, húsipar, vágóhidak, élelmiszeripar egyéb területei stb.).
Termékismertető
Kihordó csiga termékcsalád
A berendezés különféle iszapok, rácsszemét továbbítására alkalmas a víztelenítő/leválasztó berendezés és a gyűjtőedényzet közötti szakaszon. Az iszap vagy rácsszemét tulajdonságaitól (pl. mennyiség, nedvességtartalom) és a helyszíni elrendezéstől (pl. távolság, magasságkülönbség) függően kerül kiválasztásra a gépcsalád megfelelő tagja.
Kapcsolódó hírek és ismertetők